Последните свободни работни места, обявени в jobs.bg за Пловдив и

...
Последните свободни работни места, обявени в jobs.bg за Пловдив и
Коментари Харесай

В Пловдив дават 2500 месечна заплата за...

Последните свободни работни места, оповестени в jobs.bg за Пловдив и района, са лимитирани откъм специалности, а заплатите варират от 650 до 2500 лева Те обаче са афиширани от малко на брой работодатели. От 2000 до 2500 лева месечно заплащане дават обещание за позиция агроном. Той би трябвало да управлява земеделско стопанство със зърнопроизводство в землището на Асеновград. Същата заплата дават и за компютърен експерт, написа "Марица ".

Застрахователна компания търси консултант "Финанси и обезпечаване ", само че не е оповестила каква заплата дава. За сметка на това примамва с информация за стимулираща дотация от 1000 лева плюс бонуси и комисиони.

Производителят на консерви и натурални сокове „ Филикон - 97” АД ще наеме електротехник с чиста заплата от 900 до 1100 лева Ресторант "Фенси " набира претенденти за длъжността готвач. Там месечното заплащане е от 1100 до 1300 лева

Друга компания предлага обидна заплата от 650 до 850 лева на редактор с немски език за онлайн магазин. Освен съвършено притежаване на езика, от претендента се изисква и доста добра компютърна просветеност.

Традиционно ниски заплати оферират в държавния и в общинския бранш. В Института по зеленчукови култури "Марица " Пловдив търсят водач и финансов инспектор, надлежно с месечна заплата 620 лева и 700 лева

700 лева е минималният размер на главната заплата и за началник-отдел "Устройство на територията " към Община Калояново.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР