Последните скандални изказвания на президента на САЩ Джо Байдън по

...
Последните скандални изказвания на президента на САЩ Джо Байдън по
Коментари Харесай

Таймс определи думите на Байдън за Путин като най-голямата грешка в кариерата му

Последните скандални изявления на президента на Съединени американски щати Джо Байдън по адрес на съветския президент Владимир Путин може да са освен най-голямата неточност в кариерата на шефа на Белия дом, само че и да изострят полемиката за неговия когнитивен крах. Това се показва в обява на английския вестник

Изданието отбелязва, че Байдън постоянно позволява в действителност неточности в изявленията си, което към този момент провокира полемики за здравословното му положение. Атаките против Путин биха могли да изострят тези полемики, по-специално, да разпалят още веднъж вълна от разискване на когнитивните функционалности на 79-годишния президент на Съединени американски щати.

По-рано американският сенатор Риш сподели, че " импровизацията " на Байдън в речта за Путин води до усилване на напрежението. А френският президент Еманюел Макрон съобщи, че няма да си разреши да наскърбява Путин, както направи Байдън.

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън направи няколко обидни изявления през последните дни, когато приказва за съветския президент Владимир Путин. Последния път Байдън, по време на конференция във Варшава след пътуването си до Европа, сподели за съветския президент Владимир Путин, че „ този човек не може да остане на власт “. Малко по-късно представител на Белия дом изясни по какъв начин вярно да се схващат думите на Джо Байдън, заявявайки, че американският водач не е имал поради отстраняването на съветския президент от власт.

Американският делегат в НАТО сподели също, че Вашингтон не има намерение да сменя властта в Русия.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР