Последните седмици флагманската криптовалута Биткойн (BTC) се намираше в период

...
Последните седмици флагманската криптовалута Биткойн (BTC) се намираше в период
Коментари Харесай

Биткойн отново се върна над $30,000 – какво следва?

Последните седмици флагманската криптовалута Биткойн (BTC) се намираше в интервал на застоялост като се движеше в стеснен диапазон без особена волатилност.

Цената от $30,000 се трансформира във значимо равнище на опозиция, за което се смяташе, че в случай че бъде пробито, ще станем очевидци на нов напредък.

Във вторник, 9-ти август, Биткойн съумя да пробие над $30,000 и да се задържи след 3.2% скок за последните 24 часа.

С размер на търговия от близо $17 милиарда наподобява, че инвеститорте още веднъж връщат вярата си във възходящия тренд на най-голямата криптовалута по пазарна капитализация.

Техническите знаци също демонстрират преобладаващо бичи настроения. Обобщението и пълзящите междинни на еднодневния механически разбор на TradingView сочат към “силна покупка ” със надлежно 18 и 15 сигнала, до момента в който осцилаторите демонстрират “покупка ” с 3.

Особено значимо е да се следи цената през идващите дни, защото в случай че успее да се задържи над $30,000 някои от бичите прогнози на известни анализатори и трейдъри ще се окажат правилни и може да значи, че ни чакат нови върхове.

Въпреки оптимистичните настроения, присъщата волатилност на Биткойн нееднократно ни е посочила, че възвръщането на значимо равнище на опозиция не значи, че то ще се задържи задълго.

Към момента на писане на публикацията BTC се търгува на цена от близо $30,500.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР