Последните събития разтърсиха света. Това заяви лидерът на ДПС Мустафа

...
Последните събития разтърсиха света. Това заяви лидерът на ДПС Мустафа
Коментари Харесай

Карадайъ притеснен, че светът става опасен

Последните събития раздрусаха света . Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ. Светът към този момент бил рисков. Има ли властта ясни цели , пита той. Дали се подсигурява сигурността на жителите, обезпокоени са в партията. Народно събрание би трябвало да има отговорите на тези въпроси, счита водачът.

Трябва да трансформираме всяко предизвикателство във опция, желае Карадайъ. Трябва да работим за Европа с повече сигурност, повече взаимност , настоя той. Срещите с водачите от Западните Балкани не трябвало да бъдат самоцелни. Движение за права и свободи посочи комплицираната интернационална конюнктура в света.

Европейски Съюз трябвало да отговори на страховете на жителите и те да бъдат успокоени. Общността трябвало да е благонадежден сътрудник. Европолитиките имали отражение във вътрешен проект. Движение за права и свободи желае у нас дълбоки промени във всички браншове . Иска визия за промените.

Мустафа Карадайъ желае нов модел на ръководството и просветено придвижване напред и нагоре . Настоя взаимоотношение сред систематичните партии. Време е за разговор, уверен е той. Време е за решителни дейности, акцентира водачът на Движение за права и свободи и изиска кротичък разцвет. Международната конюнктура била рискова и динамична.

Българските жители чакат висок витален стандарт , продължи той. Движение за права и свободи желае съблюдаване на главните правила, заложени в Конституцията. Нека дадем заслужен отговор на българските и европейски жители, настоя Карадайъ.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР