Последните разработки в областта на диетичното и здравословно хранене изведоха

...
Последните разработки в областта на диетичното и здравословно хранене изведоха
Коментари Харесай

Перфектната женска диета е със зехтин и сирене

Последните разработки в региона на диетичното и здравословно хранене изведоха на напред във времето съвършената женска диета. Освен, че с нея елементарно и ефикасно се топят непотребни килограми, този нов режим е извънредно подобаващ за дамите, които желаят да преборят рака на гърдата.

Според специалистите диетолози режим, включващ най-вече сирене и зехтин потвърдено оказва помощ да се преодолее заболяването и в това време да се редуцира телесното тегло.

Диетата за битка с рака на гърдата е създадена от водещ американски диетолог и се основава на дългогодишни проучвания и изследвания. Крайните данни сочат, че режимът е еднообразно ефикасен, както при здрави дами, по този начин и при дами, които желаят да понижат риска от развиване на заболяването или такива, които се възвръщат от нея.

Акцентите в диетата се базират главно на здравословни мазнини като зехтин. Режимът е изпълнен с цветни зеленчуци и плодове, пълнозърнести храни и млечни артикули, най-вече сирене и мляко. Именно тези хранителни артикули научно потвърдено понижават риска от рак на гърдата.

 Перфектната женска диета е със зехтин и сирене

За лековитите свойства на зехтина се знае от дълбока античност, когато Хипократ, Гален, Планий и други лечители са описали невероятните целебни благоприятни условия на олиото от маслини. Днешните проучвания удостоверяват на 100% откритото от античните лечители.

Зехтинът е доста по-безвреден и елементарен за храносмилане от маслото.

Голям плюс е, че резервира питателните си свойства даже когато се употребява при доста висока температура. Редовната консумация на зехтин подкрепя растежа на костите, улеснява отделянето на жлъчката, има слабителен резултат, защищава от язва и забавя стареенето.

“Течността на Боговете ” е богат източник на витамин А, Б, К и Е, както и на доста минерални соли, растителни протеини и мононаситени мастни киселини.

Доказано зехтинът е в положение да защищити човек от сърдечносъдови разстройства, висок холестерол, някои типове рак, умствени разстройства при възрастните хора, високо кръвно налягане и остеопороза. Не на последно място маслиновата течност има свойството да укрепва имунитета, а също по този начин работи като афродизиак.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР