Последните полуфиналисти в турнира на онлайн реалити формата #WINmyBET ще

...
Последните полуфиналисти в турнира на онлайн реалити формата #WINmyBET ще
Коментари Харесай

Последните полуфиналисти в #WINMYBET ще станат известни днес

Последните полуфиналисти в шампионата на онлайн реалити формата #WINmyBET ще станат известни довечера, когато четири тима, формирани от звезди ще проведат своите епични трибои, с цел да дефинират кои от тях ще продължат в идващия стадий на шоуто.

Битките стартират в 19:00 ч. и ще бъдат излъчени „ онлайн “ единствено на уеб страницата .

Отбор „ Поетик Джъстис “ на поета-рекламист и водещ Илиян Любомиров и рапъра 100 Кила ще би трябвало да преодолее съпротивата на тим „ Първите “ на Тото от „ Скандау “ и фитнес-гуруто Сами Хоссни. След като и Илиян, и Килата изгубиха своите самостоятелни борби в първия стадий на #WINmyBET през август, двамата майстори на римите са в един тим и мотивацията им за победа с нотки на възмездие е явна. Техните съперници обаче показват самочувствие и успокоение, още повече че Тото към този момент има една победа над Килата в директния конфликт сред тях.

Отбор „ А “ на фолк иконите Азис и Алисия ще би трябвало да потвърди, че другарството им живота елементарно може да ги трансформира в съвършения тим в WINmyBET, като се ипзрави против тима „ Откъде-накъде “ на фитнес и онлайн звездата Биляна Йотовска и артиста Юлиян Вергов.

Азис и Алисия изгубиха самостоятелните си дуели в шоуто, само че в този момент имат опция да потвърдят, че това е по-скоро случайност, в сравнение с предписание. Срещу себе си обаче имат двама състезатели, които като се изключи че са спечелили от първия стадий на формата, имат и още нещо общо: не признават загубите и преследват успехите до дъно. Тези два тима ще мерят сили в тестванията „ Пукане на балони “, „ Бой с възглавници “ и „ Дърпане на въже “.



Победителите от тези два четвъртфинала, ще се срещнат с към този момент ясните полуфиналисти - Контантин и Димитър Ковачев-Фънки или тим „ Фънко “ и тим „ Джиона “ на рап-фолк звездата Диона и модела Джулиана Гани, които предходната седмица завоюваха своите трибои. Полуфиналните срещи ще бъдат на 11 и 18 ноември.

Публиката също може да взе участие в борбите като гласоподава за тима на своите любимци на уеб страницата winmybet.bg посредством своите персонални , които всеки регистриран консуматор на уеб страницата получава. Гласуването към този момент е отворено, а броят на гласовете (wincoin-ите) за даден звезден тим, събран до началото на борбите, може да му донесе ненадейно преимущество пред техните противници.

 #WINMYBET
източник: WINBET

Зрителите, които познаят спечелилите в дуелите, ще завоюват спомагателни wincoin-и, а тримата фенове, които съберат най-вече от тях – ще завоюват и : същинска аркадна игра за класирания преди всичко и два комплекта PlayStation 5 и тв приемник за класираните на второ и трето място.

Пълна информация за тимовете, идните дуели, горещи вести за участниците в онлайн реалити формата #WINmyBET и препоръки на експертите-типстъри за идните конфликти е налична на .
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР