Последните, от своя страна веднага ще вложат получените откъм чекмеджетата

...
Последните, от своя страна веднага ще вложат получените откъм чекмеджетата
Коментари Харесай

Диана Дамянова: Ако искате, можете да се разходите до площада, за да се възпротивите

Последните, от своя страна незабавно ще " вложат " получените откъм чекмеджетата доходи в националната стопанска система и най-много къмто " игрите на щастието ", които герб закри за Божков, само че откри за " своите ".

Част от тези големи доходи ще се влеят в цигарената и винената промишленост, което няма по какъв начин да не даде позитивен стопански резултат.
Нито лев от тези доходи няма да се влее в неприятните монополисти, продавачи на ток и вода, тъй като упоменатото нагоре малцинствено население никак, но никак не се занимава с отхранването на монополистите.

Така ще има придвижване на пари - стока - пари прим /или обратното/, което лицето борисов е изучавал в пожарникарския институт и знае, че то е определящо за развиването на стопанската система и от там, на страната.

Така, решението за анулация на машнното гласоподаване в действителност ще провокира голям подтик в икономическото развиване на България и евентуално това е великият проект на борисов - посредством чести избори - към излизане на страната от последните места в икономическите ранглисти.

От друга страна ще нарастне сензитивно изборната интензивност, което пък ще направи ръководството на новата коалиция още по и все по-легитимно. И ще ви подсигурява да си гледатеи Пеевски от първия ред на Народното събрание, тъй като тази панорама в действителност няма равна на себе си....

Какво по-хубаво от това да се реализира подтик в икономическото и политическо състояние на народа?
И какво по-прекрасно от това, да се събудиш и да чуеш великите думи /абе този човек по кое време си поема мирис?/ на най-великия от великите политически деятели на нова България.
Така ми е липсвало....
Ако желаете, можете да се разноските до площада с цел да се възпротивите, в случай че пък желаете, можете да си останете вкъщи, с цел да подкрепите лицето бб.

 

Диана Дамянова, ПР, Facebook

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР