Последните оставащи плейофи за Евро 2024 са завършени, което означава,

...
Последните оставащи плейофи за Евро 2024 са завършени, което означава,
Коментари Харесай

Пълният състав на Евро 2024, програмата и датите са потвърдени, след като Уелс претърпя тежка дузпа

Последните оставащи плейофи за Евро 2024 са приключени, което значи, че знаем цялостния състав за надпреварата това лято в Германия.

12-те тима, участващи в плейофите, знаеха, че са заложени единствено три места, като тези три финала на плейофите се състояха във вторник вечер. Полша победи Уелс с дузпи в Кардиф, до момента в който Украйна победи Исландия с 2-1 с помощта на късния победител от Челси Михайло Мудрик, а Грузия стигна до огромен шампионат за първи път, като победи Гърция с дузпи след тъждество 0-0.

Около 20 тима към този момент бяха резервирали своето място в шампионата, като първите двама в 10 квалификационни групи се класираха без нужда от спомагателни плейофни мачове. Домакинът Германия получи несъмнено място, без да е належащо да минава през квалификации, като тримата спечелили в плейофите доведоха общия брой до 24.

Жребият беше изработен през декември, като всеки от трите плейофа спечелилите към този момент са наясно в коя група ще влязат. Сега финалните тимове са доказан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР