Последните няколко седмици бяха изключително волатилни за крипто пазара. Въпреки

...
Последните няколко седмици бяха изключително волатилни за крипто пазара. Въпреки
Коментари Харесай

5 алткойна, които да наблюдавате през тази седмица

Последните няколко седмици бяха извънредно волатилни за крипто пазара. Въпреки банковата рецесия, Биткойн (BTC) преодоля границата от $28,000, а доста други алткойни последваха траекторията му.

В тази публикация ще разгледаме 5 крипто токена, на които би трябвало да обърнете внимание през тази седмица.

GMX

GMX е платформа за продан, която улеснява спот и суап транзакциите в децентрализирана система. Протоколът употребява лична монета наречена  GMX , която работи като токен за ръководство.

Като залагат (стейкват) GMX токени, потребителите могат да печелят протоколни такси и други тласъци. Платформата поддържа мрежите Arbitrum и Avalanche , което разрешава на потребителите елементарно да търгуват с криптовалута, като свържат своите портфейли.

Голямата вест за токена тази седмица е, че той ще бъде листнат в Kraken. Финансирането към този момент е на разположение, а търговията ще стартира на 21 март почти в 14:30 ч. (UTC).

Към момента на писане на публикацията GMX се търгува за към $82 след скок на цената с 22.7% през последните 7 дни. Текущата пазарна капитализация на плана е $707 милиона.

Разглеждайки данните от TradingView, можете да видите, че систематизираните механически знаци демонстрират сантимент за покупка с 13 сигнала. Осцилаторите демонстрират с 8 сигнала към , до момента в който пълзящите междинни сочат при 11.

Lido Finance

Lido Finance е платформа за DeFi, която дава опция на притежателите на Етериум (ETH) токени да залагат своите активи в мрежата на Етериум 2.0. Залагането е развой на държане на ETH в портфейл и заключването му в смарт контракт, с цел да се подкрепи сигурността и поддръжката на мрежата, като в подмяна се получават хонорари в алткойна. Lido Finance опростява залагането на активи за потребителите, като им разрешава да залагат своите ETH и да получават токени stETH (staked ETH), представляващи техните заложени средства и всички награди, извоювани от процеса.

Lido Finance има за цел да увеличи достъпността на залагането, като отстрани пречките като техническо ноу-хау, високи такси и условие за минимално владеене на ETH. Със stETH токените, потребителите могат да се занимават с DeFi действия като разпределяне на заеми, заемане, търговия и даване на ликвидност. Освен това Lido поддържа други Proof-of-Stake (PoS) мрежи, като Solana, Polygon и Polkadot.

Актуализацията, наречена ще означи цялостния преход на Етериум към изцяло функционална PoS мрежа, позволявайки на валидаторите да изтеглят възнагражденията, извоювани от прибавянето или одобряването на блокове в блокчейна.


НЕ ИЗПУСКАЙ: 


Преди Shanghai да бъде пуснат в деяние, е плануван още един тест в тестовата мрежа на Етериум – Goerli. Окончателният тестнет на Goerli е плануван за 20 март.

Към момента на писане на публикацията LDO се търгува на цена от $2.42 след към 5% нарастване през последните 7 дни. Текущата пазарна капитализация на токена е $2.15 милиарда с към $10.6 милиарда в обща заключена стойност (TVL).

Сантиментът на вложителите е съгласно еднодневния механически разбор (TA) от TradingView – обобщението на ТА сочи с 10 сигнала. Осцилаторите също са на равнище с 8 сигнала, до момента в който пълзящите междинни демонстрират опция за покупка с 9 сигнала.

EOS

EOS е децентрализирана, основана на блокчейн платформа, която разрешава основаването, хостването и осъществяването на бизнес приложения, известни още като dApps. Нейните съществени функционалности разрешават на бизнеса и физическите лица да създават dApps с метод, сходен на обичайните уеб приложения.

EOS обезпечава сигурен достъп и засвидетелствуване на достоверността, хостинг на данни, ръководство на потреблението, позволения и връзка сред dApps и интернет. Тази платформа разрешава на потребителите да основават и внедряват ефикасни и мащабируеми децентрализирани приложения за своите бизнес потребности.

Окончателната тестова мрежа за EOS е планувана за 27 март.

Понастоящем EOS се търгува на цена от $1.219 след седмичен скок на цената от към 12% и има пазарна капитализация от близо $1.26 милиарда.

Еднодневния TA допуска, че има опция за покупка, като систематизираните механически знаци и пълзящите междинни сочат надлежно на 16 и 14. Осцилаторите демонстрират 2 сигнала за.

Polygon

Polygon е решение за мащабиране на Етериум , което работи като или дружно с блокчейна на Етериум, позволявайки бързи транзакции и ниски такси. Мрежата има своя лична криптовалута, MATIC, която се употребява за ръководство, залагане и такси в мрежата Polygon . Притежателите на MATIC могат да вземат участие в ръководството, като гласоподават за актуализации на мрежата.

Polygon, самодейността за мащабиране на Етериум, е насрочила 27 март за дата на пускане на главната си бета мрежа за виртуалната машина на Етериум с нулево знание (zkEVM).

Към момента на писане на публикацията MATIC се търгува на цена от $1.15 с към 2.2% нарастване през последните 7 дни и има пазарна капитализация от над $10.28 милиарда.

Техническият разбор на алткойна е бичи, като систематизирания TA сочи с 14 сигнала. Осцилаторите стоят на равнище с 8 сигнала, до момента в който пълзящите междинни сочат с 12 сигнала.


 


Helium Network

Helium е блокчейн мрежа, която употребява световна мрежа от децентрализирани устройства, известни като Hotspots, с цел да предлага съгласуваност на дълги дистанции към Internet of Things (IoT) устройствата евтино и с висока скорост. Крайната цел на Helium е да обезпечи безпроблемна и налична връзка със света посредством основаване на децентрализирана безжична мрежа.

За постигането на тази цел Helium употребява Proof-of-Coverage (PoC) като част от своя протокол. PoC е консенсусен механизъм, който възнаграждава потребителите за потвърждаване на покритието, което е належащо за доказване на местоположението и свързаността. Този метод оказва помощ да се подсигурява, че мрежата е надеждна и сигурна, като в същото време подтиква присъединяване на потребителите.

Голямата вест за Helium е, че мрежата ще премине към блокчейна на Solana на 27 март. Пазарните участници реагираха отрицателно преди формалната миграция, като цената на HNT, родния токен на мрежата, спадна с над 28% през последната седмица. Освен това най-голямата криптоборса в света Binance спря да предлага актива.

Към момента на писане на публикацията токенът се търгува за към $1.42 с пазарна капитализация от $221.5 милиона.

Пазарният сантимент за HNT е в действителност мечи, защото систематизираният TA от TradingView, както и пълзящите междинни сочат към и, надлежно на 14 и 13.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР