Последните няколко месеца, прекарани в изолация и социално дистанциране, определено

...
Последните няколко месеца, прекарани в изолация и социално дистанциране, определено
Коментари Харесай

Алекс Петканова се сравни с Ferrari - slava.bg

Последните няколко месеца, прекарани в изолираност и обществено разграничаване, несъмнено се отразиха на фигурата на мнозина, а затворените порти на фитнес залите и възбраните за излизане - довели до понижената физическа интензивност, сигурно помогнаха на непотребните килограми да се "присламчат " към тежестта на съзнателно стоящите вкъщи си хора...
Не тъкмо по този начин обаче е действителността за Алекс Петканова, защото тя остана недокосната от отрицателния резултат на оповестената у нас карантина.

Моделът на няколко пъти сподели, че положителната ѝ форма е непокътната.

Стори го със фотоси по долни дрехи, с които освен зарадва своите почитатели в обществената мрежа, само че също по този начин заслужи тяхното удивление, написа Dir.bg.

По-късно половинката на Даниел Петканов, по-познат като Лудия кореспондент от дребния екран, показа, че нейната загадка за поддържане на тънка талия в действителност си има име и то е Сами Хоссни. Не е загадка, че някогашният участник от риалити предаването "Фермата " работи с редица наши известни имена, помагайки им да запазят положителния си контур, а брюнетката е избрала да се довери точно на него. Двамата прекарват часове наред в интензивни тренировки, резултатите от които през днешния ден са налице.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР