Последните няколко месеца не са особено леки за кралица Маргрете.

...
Последните няколко месеца не са особено леки за кралица Маргрете.
Коментари Харесай

Къде ще прекара лятото кралицата на Дания

Последните няколко месеца не са изключително леки за кралица Маргрете. В началото на годината тя се подложи на тежка интервенция на гърба, от която към момента се възвръща.
 Фелипе, Летисия, принцеса Ан, кралица Маргрете и кой участва на погребението на крал Константинос Втори в Атина
Кой участва на погребението на последния гръцки крал

Константинос Втори беше заровен през вчерашния ден

83-годишната кралица към този момент направи първите си обществени прояви след интервенцията, с цел да покаже, че възобновяване ѝ върви добре и по проект.

Доказателство за това, че всичко е наред са и летните проекти на кралица Маргрете. Първата половина от месец август тя ще прекара в лятната си резиденция в двореца в Грастен (Gråsten Palace), Дания.

Последните две седмици на месеца пък кралицата ще бъде отвън рамките на родината си преди началото на есента, която ще бъде натоварена за нея.

Тези две седмици кралица Маргрете ще прекара в лятната си резиденция във Франция. През този интервал най-големият ѝ наследник, престолонаследникът принц Фредерик, ще работи като датски регент от името на майка си.
 Принц Николай - най-големият внук на кралица Маргрете на Дания, и решението му да се реалокира в Австралия
Принцът, който ще размени Европа с Австралия

И има аргументи за това

Кралицата ще отседне в замъка Chateau de Cayx, който е прочут с производството си на вино. Именно този палат кралицата на Дания закупи дружно с починалия си брачен партньор - принц Хенрик, през 1974 година, пишат от Royal Central.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР