Последните няколко години поставиха икономическите сектори в безпрецедентната ситуация. Бизнесът

...
Последните няколко години поставиха икономическите сектори в безпрецедентната ситуация. Бизнесът
Коментари Харесай

От 18 до 21 април ТЕХНОМЕБЕЛ представя перспективи и реалности за мебелното производство и дървообработването

Последните няколко години сложиха икономическите браншове в невижданата обстановка. Бизнесът не можеше да се среща с нововъведенията и да ги внедри в производството. Причината – невъзможността за бизнес връзка онлайн, чийто главен канал са профилираните изложби онлайн. С съществена роля за съхраняването на изложбената традиция у нас бе активността на Интер Експо Център. Сега, с помощта на напъните на уредниците - Браншова камара на дървообработващата и мебелна индустрия (БКДМП) и Интер Експо Център, бизнеса и медийните сътрудници, от 18 до 21 април там ще се организира ревю Техномебел.

Посветено на материалите, машините и оборудването за дървообработване и мебелно произвеждане, ревю Техномебел още веднъж събира в София изложители от България и чужбина. Те ще показват на българските и задграничните гости дървообработващи машини и съоръжение, бояджийска техника, машини и материали за произвеждане и тапициране на мебели, мебелен обков, механизми и елементи, принадлежности, консумативи и доста други.

Активна регистрация за посещаване

„ Изложение Техномебел, за което това ще бъде 19-о издание, се утвърди като значимо събитие и B2b платформа за бранша в България и Балканския полуостров “, разясняват уредниците. Доказателство за това е ползата към присъединяване на компании от Гърция, Полша, Турция и други Балкански и страни от района на Югоизточна Европа. На последното си издание ревюто бе посетено от български и задгранични представители на бранша, измежду които притежатели и изпълнителни шефове на 47 компании от 19 страни от Европа и Азия по програмата Hosted buyers.

Сред главните преимущества, изтъкнати от присъстващи на последното издание, е че Техномебел основава условия фирмите от Балканите, Източна Европа и Близкия Изток да излязат на западния пазар, да изградят бизнес-партньорства и да развият дистрибуторските си мрежи.



Какво е положението на бранша на мебелното произвеждане и дървообработването? Какви са упованията, визиите и вероятностите? От 18 до 21 април следва да разберем. На ревю Техномебел. Желаещите да се включат като изложители, към момента могат да създадат това, свързвайки се с уредниците. А очакващите да посетят ревю Техномебел, могат създадат своята регистрация за свободен вход в уеб страницата www.technomebel.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР