Последните няколко години над 200 незаконни обекта в махалата Максуда

...
Последните няколко години над 200 незаконни обекта в махалата Максуда
Коментари Харесай

Бутат незаконни постройки след срутването на новия варненски булевард

" Последните няколко години над 200 противозаконни обекта в махалата Максуда бяха отстранени. Както в региона на ул. „ Пеячевич “, по този начин на ската, под който минава локалното платно на бул. „ Левски “. Започнали сме процедури за срутване на къщата на ул. „ Сава “ 53 още от 2018 година, само че съдът анулира заповедта за авансово осъществяване. Затова досега тя не е съборена. Няма обаче да чакаме да слезе на локалното платно – влизаме още през днешния ден и действаме! "
 След пропадането пристигна и сриване на новия варненски бул.
Това съобщи кметът Иван Портних, след като земна маса се срути върху локалното платно на новия варненски бул. " Васил Левски ". 

По адресна регистрация в сградата на ул. „ Сава “ 53 живеят 4 души, за които е открито решение за краткотрайно настаняване, настояват от пресцентъра на Община Варна.

„ Тази простотия продължава – да се изхвърлят отпадъци по ската, макар че напълно скоро изчистихме десетки хиляди тона. И единствено след няколко месеца към този момент е същата кочина. Затова всички тези противозаконни постройки ще паднат! Строим от горната страна път, тъй като там не може да влезе нито полиция, нито пожарна. Правим сервизен път, слагаме ограда, с цел да не могат да се хвърлят отпадъци, и залесяваме ската! За укрепването думата ще имат експертите “, съобщи още кметът Иван Портних.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР