Последните няколко дни непрекъснато става дума за Кристиано Роналдо. Причината

...
Последните няколко дни непрекъснато става дума за Кристиано Роналдо. Причината
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо, Пиърс Морган и какво още призна пред водещия футболистът

Последните няколко дни непрестанно става дума за Кристиано Роналдо. Причината е изявлението му с Пиърс Морган за Good Morning Britain.

От него досега стана ясно освен, че Джорджина Родригес е същинска хала в леглото, само че и че Роналдо е извънредно прочувствен човек. Доказаха го сълзите му, когато чу какъв брой доста се е гордял с достиженията му към този момент починалият му татко.

Пак от същото изявление разбираме, че Роналдо има и доста огромно и положително сърце и помни кой му е оказал помощ в най-трудните му моменти. Футболистът показа, че търси три дами от Мадейра, които в миналото са му помогнали.

По неговите думи това са служителки на McDonald`s, които давали на него и приятелите му безвъзмездни бургери, защото дребните момчета били доста гладни, само че не можели да си ги разрешат.

" Попитах в Португалия, споделиха, че ресторантът е затворен. Ако това изявление обаче може да помогне, с цел да ги намеря, ще съм доста благополучен. Искам да ги поканя в Торино или Лисабон на вечеря, с цел да им се отблагодаря. Искам да върна жеста ", споделя Роналдо. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР