Последните няколко дни името на Лиъм Нийсън се споменава доста

...
Последните няколко дни името на Лиъм Нийсън се споменава доста
Коментари Харесай

Големите неприятности на Лиъм Нийсън продължават

Последните няколко дни името на Лиъм Нийсън се загатва много постоянно поради расисткия скандал, в който артистът се забърка.
 Лиъм Нийсън, обвиненята в расизъм и какво ще се случи с артиста
Това ли е краят на Лиъм Нийсън

Актьорът, расизмът и доста реакции

Всичко това се случва в много несъответствуващ миг - тъкмо преди премиерата на последния филм с негово присъединяване " Студено възмездие " . Стигна се до такава степен, че формалната премиера беше анулирана.
 Снимка 406025

Филмът въпреки всичко потегли по кината, само че приходите не са по никакъв начин впечатляващи. Според Entertainment Weekly, за първите си три дни " Студено възмездие " е записал едвам 10.8 милиона $ в бокс офиса.

Това е един от най-слабите филми в кариерата на Нийсън въобще, както и най-слабият екшън за артиста от " Даркман ", който през 1990 година записа сходни резултати.

Първи филмов откъс на новите " Мъже в черно "

Направо ни отвяха главите

За съпоставяне ще кажем, че " Твърде персонално 3 " се регистрира с 39 милиона $ за първите три дни. Не е несъмнено дали расистките изявления на Лиъм Нийсън са в основата на слабия интерес, само че вероятността да е по този начин е огромна. Следващият филм, в който ще го забележим, е " Мъже в черно: Глобална опасност " .

Премиерата на " Студено възмездие " в България е на 22 февруари
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР