Последните няколко дни бяха кошмарни за Ювентус. В четвъртък отборът

...
Последните няколко дни бяха кошмарни за Ювентус. В четвъртък отборът
Коментари Харесай

Алегри: Ще съм страхливец, ако си тръгна от Юве сега

Последните няколко дни бяха кошмарни за Ювентус. В четвъртък тимът отпадна трагично на полуфиналите в Лига Европа, а през днешния ден стана ясно, че “бианконерите ” са лишени с лишаване на 10 точки от актива им поради подправяне на финансови облаги. Новината пристигна минути преди гостуването на Емполи, което “Старата госпожа ” загуби с 1:4. Всичко това ядоса старши треньора Масимилиано Алегри, който е на мнение, че отношението към клуба е незаслужено. 

“Не би трябвало да търсим извинения, тъй като сме Ювентус и сме привикнали да печелим или най-малко постоянно да се опитваме да печелим. Остават ни два мача и би трябвало да се настроим за семейството на Милан. Странно беше да разберем за наказването 10 минути преди дуела с Емполи. Получихме гол от първата офанзива на противника, след това и още един. Не се възползвахме от възможностите си да върнем интригата. Това не оправдава обстоятелството, че рухнахме душевен. Сега просто би трябвало приемем загубата. Нека да е ясно, че преди този мач имахме 69 точки и бяхме втори в класирането ”, сподели Алегри. 

“Дори след отнетите точки, в случай че бяхме победили през днешния ден, имахме късмет да сме преборим с Милан за присъединяване в Шампионската лига. За страдание, не се получи. Не мога да укори момчетата, тъй като обстановката беше сложна за тях. Следващите няколко дни сигурно ще са сложни. Всеки път когато надигнем глава, с цел да поемем въздух, още веднъж ни натискат надолу ”, възнегодува треньорът на Юве. 
 Официално: Ювентус получи ново наказване с отнети точки Официално: Ювентус получи ново наказване с отнети точки
“Трябва да приказваме с управлението и да разберем къде ще играем. Не знам даже дали ще ни позволен в Лига Европа. Трябва да изчакаме. Планът е един, когато играеш в евротурнирите, и напълно различен, в случай че не участваш в тях. Бих бил страхливец, в случай че в този момент напусна Ювентус. Да, сега съм отчаян, само че не мога да обвинявам футболистите, тъй като събитията непрекъснато се променяха. Искам да подчертая едно нещо: ние сме втори в класирането с точките, които сме заслужили на терена. Приемаме всичко и се надявам нещата да се изяснят един път вечно. Нека просто ни кажат на кое място желаят да е Ювентус, с цел да сме наясно. Случващото се приказва за пренебрежение към хората, които работят в клуба. Не споделям какво да е решението, а да е дефинитивно. Стига към този момент ”, съобщи още Алегри.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР