Последните новини около Цветан Цветанов ни карат да се гордеем,

...
Последните новини около Цветан Цветанов ни карат да се гордеем,
Коментари Харесай

Цецо се мести за 1,6 млн на „Латинка“, където през 1996-а убиха Луканов

Последните вести към Цветан Цветанов ни карат да се гордеем, че живеем в страната с най-голям стандарт в света. Доказателство за това е последната облага на зам.-председателя на ГЕРБ и ръководител на парламентарната група на ръководещата партия.
Цецо си купил нов първокласен апартамент на известната улица „ Латинка “ – запомнете улицата - в столицата. По пазарни цени, доказани от компанията продавач, жилището от 315 кв. м. и би трябвало коства 831 600 евро или малко над 1, 6 млн лв.. Цветанов обаче плащал явно в „ черния петък “ и покупката му излязла към 400 000 лева Намалението е 1,2 млн лв..

Цецо незабавно отговори, че всичко било по закон, имал документи, даже теглил 100 хиляди лева заем. Ето за такива щастливци народът споделя: Роди ме мамо с шанс, па ме хвърли на боклук. Е, хвърлила го майка му… Като майката на Влади Горанов и майката на Делян… Ние нямахме подобен шанс и не случихме на майки.

***

Морал – от латинското название moralitas значи фасон, темперамент, вярното държание. Означава още разграничаването на планове, решения и дейности сред такива, които са положителни и верни и такива, които са неприятни и неверни. Моралът е синоним на „ добрина “ и „ справедливост “.

***

Етика – от гръцкото θος, етос – манталитет, бит. Приема се като философия на морала и нравствеността. Към това прибавете уроците на съвестта, състраданието, другарството, дружбата и така нататък

***

Преди няколко месеца дъщерята на Цветанов е постъпила на работа в Световната банка, дни откакто получи бакалавърска тапия. За такова нещо не са мечтали Стив Джобс, Марк Зукърбърг и Илон Мъск. Не случили на татковци.

***

2,5 млн българи избягаха от България. Това е повече от една трета. Не случиха на страна. Станахме баламите с Цецо.

***

За няколко години от Министерство на вътрешните работи бяха изхвърлени потвърдени експерти. С техните триумфи Цецо се хвали и до момента. Остави ги на произвола. Веднъж се оправда, че имало фактори, на които той не може да въздейства. Факторът в действителност е един - Пеевски. Ще му излезе пришка, в случай че му произнесе името.

***

Има ли нещо общо сред Цецо, морала и етиката? Ха, ха, ха, ха, ха, ха, ха… Подгъзниците в ГЕРБ ще му кажат да не обръща внимание на злобните медии. После ще посвирят на дудук. По-добри са дори от Теодоси…

***

Можете ли да познаете дали Българска национална телевизия – да вземем за пример Кошлуков, а и другите национални малките екрани, ще разясняват тематиката за новия апартамент на Цветанов за 1,6 млн лв.?

***

Времето не чака, добротата е безсилна, шансът променлив, а лъжата ненаситна. Макиавели.

***

На 2 октомври 1996 година Андрей Луканов бе погубен на ул. „ Латинка “, близо до къщата, в която живееше.

Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР