Последните месеци са доста емоционални за Бритни Спиърс. Тя се

...
Последните месеци са доста емоционални за Бритни Спиърс. Тя се
Коментари Харесай

Бритни Спиърс, съдебните дела на певицата и ще си върне ли попечителството над децата

Последните месеци са много прочувствени за Бритни Спиърс. Тя се завърна на музикалната сцена, само че й се наложи да се бори с меланхолия, както и с няколко кг допълнително.

Въпреки поддръжката на своя сътрудник Сам Асгари, Спиърс не съумя да завоюва най-важната си борба - тази за попечителството над децата си. В началото на месеца то й бе отнето от съда, откакто татко й Джейми Спиърс атакува сина й Джейдън.

Сигналът е подаден от някогашния брачен партньор на певицата Кевин Федерлайн, а управляващите са реагирали доста бързо. Заради неприятната преживелица, 90% от правата над децата са поверени на таткото.

И това е един същински осъществен призрачен сън за Бритни, която постоянно се е тормозила да не й лишават децата. Затова и е решена да се бори до дъно за тях.

Тя е подала тъжба и след разискване съдът взема решение да смъкна обвиняванията си в принуждение по адрес на таткото на певицата. Това решение съответствува с вярването на певицата, че нейният родител в никакъв случай не би заплашил връзката й с децата й, написа People.

Въпреки рухването на обвиняванията, Джейми Спиърс към момента няма право да се вижда с децата си. А на Бритни не й остава друго, с изключение на да се бори до дъно, с цел да си върне попечителството. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР