Последните месеци не бяха толкова натоварени за принц Уилям и

...
Последните месеци не бяха толкова натоварени за принц Уилям и
Коментари Харесай

Уилям и Кейт на любимото място на Даяна

Последните месеци не бяха толкоз натоварени за принц Уилям и Кейт Мидълтън, колкото беше по проект, тъй като доста техни задължения отпаднаха поради COVID-19. Двамата за малко се завърнаха към публичния живот, а скоро по-късно излязоха и в обичайна си лятна почивка.

Херцогът и херцогинята на Съсекс от дълго време не са напускали рамките на Англия и не го направиха и в този момент, тъй като се тормозят от ситуацията в международен мащаб. Вместо това, те, дружно с трите им деца, се насочиха към английските острови Сцили .

Мястото има сантиментално значение, тъй като точно там принцеса Даяна е обичала да почива дружно с двамата си синове .
 Снимка 490403

Последният път, за който знаем сигурно, че Уилям и Кейт са били там, е малко след сватбата им през 2011 година И тъкмо както като дете, херцогът на Кеймбридж е карал колело и се е забавлявал, само че този пък с обичаната си жена.
 Кейт Мидълтън, кралица Летисия и по какво си наподобяват брачната половинка на крал Фелипе и херцогинята на Кеймбридж
Общото сред кралица Летисия и Кейт Мидълтън

Коя е по-по-най

Сега ваканцията ще е още по-емоционална и приятна, тъй като съпрузите са и с наследниците си. Решението да сменят ситуацията на имението Норфолк и да си подарят няколко дни край брега на океана са взели съвсем непринудено, а в идващите няколко дни се чака да се завърнат вкъщи, с цел да стартира подготовката на Шарлот и Джордж за новата образователна година, предава Express.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР