Последните месеци бяха трудни за всички нас, независимо дали си

...
Последните месеци бяха трудни за всички нас, независимо дали си
Коментари Харесай

Поредното изпитание за Селена Гомес

Последните месеци бяха сложни за всички нас, без значение дали си го признаваме, или не. Редица звезди също избраха да не крият тестванията, пред които са се изправили - и физически, и душевен. Селена Гомес стана една от тях.

От години певицата искрено приказва за своите проблеми, изразяващи се в паник офанзиви, тревога, меланхолия. Не скри и за диагностицирането й с биполярно разтройство. В последното си изявление тя направи самопризнание за самоизолирането и психологичното здраве .

Както на милиони други хора по света, насилственото стоене у дома за дълъг интервал от време е повлияло отрицателно на психологичното здраве на Гомес .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Selena Gomez (@selenagomez) на Май 2, 2020 в 12:53 PDT

" За никого не е елементарно да мине през това, през което всички прекосяваме. То не е обикновено и оказва въздействие на хората, в действителност е объркващо ", споделя певицата.
 Селена Гомес, биполярното разтройство и какво описа певицата за положението си
Диагнозата, която сложиха на Селена Гомес

Откровено за психологичното здраве

Въпреки това сме сигурни, че Селена ще премине и през това тестване на духа , тъй като в последните години потвърди своята борбеност, без значение пред какво я изправя ориста. А думите й служат за кураж на всички в нейното състояние, което го одобряват за срамно, предава Insider.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР