Последните месеци бяха доста трудни за Бритни Спиърс. Постъпки в

...
Последните месеци бяха доста трудни за Бритни Спиърс. Постъпки в
Коментари Харесай

Бритни Спиърс, Джейми Спиърс и как бащата на певицата я е спасил от смъртта

Последните месеци бяха много сложни за Бритни Спиърс. Постъпки в клиника за лекуване на психологични болести, имаше и други здравословни проблеми, които се отразиха и на тежестта й.

Но не това е най-мрачният интервал от живота й. Преди 11 години, през 2008 година, Спиърс още веднъж бе в плен на ментално заболяване, което наложи да бъде сложена под здравно наблюдаване.

Решението на съда да отреди наставнически права върху децата й на някогашния й брачен партньор Кевин Федерлайн докара певицата до тежка рецесия, която за малко да приключи съдбовно.

Нервите на Спиърс не издържали и тя се заключила в банята, отказвайки да съобщи на обществените най-малкия си наследник Джейдън. По това време певицата си обръсна главата нула номер и атакува фотограф с чадър, напомня The Sun.

Точно в този най-тъмен интервал от живота си, когато има най-голяма потребност от поддръжка, Бритни я намира в лицето на своя татко. Именно негова е заслугата тя да преживее компликациите.

Според околните й, през днешния ден можеше и да не е жива, в случай че не беше мощното рамо на Джейми Спиърс. Някои си разрешават да го упрекват, че има прекомерно огромно въздействие върху щерка си и нейните любовни връзки, само че единственото, което той желае, е най-хубавото за нея.

След прочувствения срив около развода, бащата на певицата е и този, който й оказва помощ финансово, с цел да си стъпи още веднъж на краката и да рестартира кариерата си.

Въпреки това, преди към два месеца бе тиражирана новината, че Бритни и татко й са в много обтегнати връзки. Причината за това е експлоадирането на Джеймс пред внуците му, което стана причина за нова правосъдна борба за настойничество над децата на Спиърс и Федерлайн. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР