„Последните години отношенията между България и Израел се надграждат и

...
„Последните години отношенията между България и Израел се надграждат и
Коментари Харесай

Началникът на кабинета: България и Израел имат много общи перспективи

„ Последните години връзките сред България и Израел се надграждат и развиват по извънредно добър метод. Двете страни имат доста общи вероятности ". Това сподели в ефира на „ Здравей, България " Румяна Бъчварова, шеф на политическия кабинет на премиера. Коментарът й идва часове след срещата на Борисов с израелския му сътрудник Бенямин Нетаняху във Варна.

Акцент в бъдещите взаимоотношения сред София и Тел Авив е съдействие в региона на дигитализацията, сподели още Бъчварова.

„ Надявам се в сферите, в които Израел е водещ, а България има своите благоприятни условия, да развием високите технологии. Надявам се това, което си ми заречен, а ти изпълняваш обещанията – нашите военни фабрики да развият построяването на дронове, някой ден да се осъществя ", съобщи министър председателят Борисов след диалога си с Нетаняху в четвъртък.

Бъчварова разяснява и настоящите тематики от вътрешнополитическия ни живот. Тя акцентира, че могат да се намерят решения на проблемите, които вълнуват обществото. Според началника на кабинета към този момент са подхванати съществени стъпки в посока подкрепяне на хората с увреждания.

„ Персонализирането на проблемите може да е по-интересно за феновете, само че по-важна е тяхната същина ", безапелационна бе Бъчварова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР