Последните години не са никак леки за Деми Ловато, а

Последните години не са никак леки за Деми Ловато, а ...

Деми Ловато, Скутър Браун и колко секси е изпълнителката по бански.

Последните години не са никак леки за Деми Ловато, а през лятото на 2018 г. нещата се влошиха, когато беше приета в болница заради свръхдоза.

Съвсем логично за няколко месеца изпълнителката "избяга" от социалните мрежи, като почти три месеца не публикуваше нищо. След това започна да се връща към споделянето на снимки, но определено не беше същото. Почти година след инцидента Деми Ловато се чувства добре и в момента се намира на Бора Бора.

Под първия ѝ пост предварително се извинява, че ще публикува доста снимките, но пояснява, че това е така, защото много харесва мястото. Дори определя острова като Рая на Земята.

Снимките ѝ разбира се, са по бански, а изпълнителката изглежда щастлива, което няма как да не ни радва. Надяваме се съвсем да се върне и към музиката. Това може да се случи скоро, защото отново в социалните мрежи Ловато обяви, че има нов мениджър в лицето на Скутър Браун.

Браун работи със звезди като Ариана Гранде, Давид Гета, Хилъри Дъф, Джъстин Бийбър, Кание Уест, Карли Клос, Ашли Греъм и други. /lifestyle.bg

Източник: dnesplus.bg