Последните флагмански модели на Huawei – P20 и P20 Pro

...
Последните флагмански модели на Huawei – P20 и P20 Pro
Коментари Харесай

300% ръст за премиум устройствата на Huawei в България

Последните флагмански модели на Huawei – P20 и P20 Pro - се продават извънредно добре както на основни пазари като Китай и Западна Европа, по този начин и в България, където те се показват доста по-добре от предшествениците си. У нас, продажбите на Huawei устройства в премиум сегмента бележат растеж от 300% по отношение на същия интервал на 2017 година, и този впечатляващ триумф се дължи главно на тези два модела.



В рамките на международното ревю IFA 2018 пък, Ричард Ю, президент на Huawei Consumer Business Group (CBG), разгласи, че компанията регистрира 10 милиона продадени бройки от Huawei P20 Pro и Huawei P20 единствено през първите 5 месеца на 2018. „ Това удивително достижение е доказателство за доверието на потребителите към Huawei и новаторската технология, която компанията създава взаимно с Leica за фокусираните върху фотографията флагмански устройства “, разяснява Ю.

„ Поласкани сме от метода, по който потребителите по света одобряват нашите флагмани. Преминавайки 10–милионна граница, ние си слагаме нови цели, само че и възприемаме това като знак на поощряване, който ще ни стимулира да продължаваме да вършим това, което вършим най-добре – даването на най-новите мобилни технологии на от ден на ден консуматори по света “, показа и Кевин Хо, президент на Handset Business, Huawei Consumer Business Group.

Huawei P20 Pro и Huawei P20 бяха първите две устройства, получили заключителен трицифрен резултат от DxOMark, влиятелна бенчмарк платформа за мобилна снимка, която е известна със своите разбори и cpaвнeния посредством на практика проби на ĸaмepитe нa paзлични cмapтфoни. 5 месеца след премиерата си, Huawei P20 Pro остава на върха на класацията на DxOMark Mobile със 109 точки, с цели 6 точки преднина пред втория в подреждането. Тази позиция флагманът на Huawei резервира с помощта на революционната тройна камера Leica Master AI и новаторската технология AI Image Stabilization (AIS), благодарение на която главната камера прави висококачествени фотоси даже при ниско осветяване и без статив.

Миналия месец Huawei P20 Pro бе разгласен за „ Най-добър смарт телефон за 2018 - 2019 “ от Експертната асоциация за облик и тон (EISA), съгласно която той е „ най-добре създаденият, новаторски и механически модернизиран смарт телефон до момента “.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР