Последните две години са доста натоварени за Крис Хемсуърт. Разбираме

...
Последните две години са доста натоварени за Крис Хемсуърт. Разбираме
Коментари Харесай

Спира ли Крис Хемсуърт с киното

Последните две години са много натоварени за Крис Хемсуърт . Разбираме това от къса информация за филмите, в които сме го гледали от 2017 година до този миг.

Ще съумеят ли новите " Мъже в черно " да спасят света

" Мъже в черно: Глобална опасност " с нов филмов откъс

Те са пет, а след седмица ще станат шест, тъй като тогава е премиерата на " Мъже в черно: Глобална опасност ". А до края на 2019 година ще станат цели осем. Като цяло май се пробва да вземе от Дуейн Джонсън купата за най-зает човек в Холивуд.

Всички тези филми обаче са много изтощаващи и лишават Крис Хемсуърт от опцията да прекарва време със фамилията си. Ето за какво е решил да си даде отмора до края на годината. Актьорът съобщи това пред Daily Telegraph и добави, че децата му са във възраст, в която имат потребност от наличието му и не желае работата му да пречи на взаимоотношенията им.
 Крис Хемсуърт и Хълк Хоган - артистът ще изиграе кечиста в биографичен филм
Крис Хемсуърт става кечист

Актьорът ще влезе в ролята на Хълк Хоган

Ето за какво не счита да поема нови задължения в идващите месеци и да прекарва повече време вкъщи. Към момента обаче знаем, че се е съгласил да изиграе легендата на кеча Хълк Хоган. Биографичният филм за кечиста към момента няма премиерна дата, тъй че подозираме, че няма да го забележим скоро, поради проектите на Хемсуърт за отмора.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР