Последните два епизода на Игри на волята“ бяха наситени с

...
Последните два епизода на Игри на волята“ бяха наситени с
Коментари Харесай

Гатьо издаде коя Амазонка е харесал Цецо: ще има ли нова двойка в „Игри на волята“?

Последните два епизода на „ Игри на волята “ бяха наситени с доста страсти и забавно е, че те не пристигнаха единствено от борбите на арената.

След като Гладиаторите не заложиха на Андрей Гридин в кастинг борбата в събота, двама от тях бяха отвлечени от нежната Виктория и станаха част от племето на Амазонките.
                             

И до момента в който Гатьо беше покъртен от вероятността да се състезава в женско племе , предсказвайки си тъмно бъдеще (от елиминация в шоуто до бракоразвод в живота), другият похитен Гладиатор, Цветелин, изглеждаше повече от удовлетворен от ориста си .

И тъй като към този момент знаехме, че Цецо харесва една от дамите в шоуто, оставаше единствено да разберем коя е тази мистериозна Амазонка.

Снощи самият Гатьо разкри името ѝ – това е 20-годишната варненка Ива Георгиева.

Така феновете на шоуто незабавно започнаха да разискват въпроса , който (покрай борбите и стратегиите) ни вълнува съвсем всяка година – допустимо ли е да имаме нова двойка в " Игри на волята " Засега въобще не е ясно дали симпатията е споделена и може ли да прерасне в освен това.
                             

Отношенията в племето на Амазонките занапред ще се развиват и към този момент въобще не е ясно по какъв начин Цецо ще подходи към Ива, както и дали тя би показала интерес към него. А от профилите на Ива и други участници от шоуто в Instagram стана ясно, че вчера  двамата са участвали на празненство дружно.

Поводът за купона е бил рожденият ден на различен участник от „ Игри на волята “ 5 – зъботехника Иван Рълев . На празника са участвали и доста други участници от предходни сезони на шоуто. Сред тях разпознахме Валери Йорданов, Лефтеров, Филип, Туджаров, Чакалов и др. 

А една двойка, която се събра точно по време на „ Игри на волята “ – Георги и Фейгин от предишния сезон, също се е забавлявала на рождения ден на Рълев.

Братът на рожденика, Ники Рълев, дружно с Даниел и Калоян от племето на Гладиаторите също са били на купона, както и самият Цецо, само че от изявленията в обществените мрежи по нищо не проличава дали с Ива са по-близки след края на шоуто.
                             

Всяка година участниците от „ Игри на волята “ се сприятеляват и прекарват доста време дружно и след финала на шоуто.

Така след края на трети сезон пламна любовта сред инспекторът Валентин и учителката Елия . Мис Ели отпадна първа от шоуто преди две години, само че пък по-късно откри своя фаворит в лицето на Вальо.
                             

Други благосклонности, като тези, които някогашният волейболист Цветан имаше към Виктория предходната година, останаха само другарски.

В момента Ива е измежду любимките на публиката и е капитан на племето на Амазонките. Нейната хубост, въздържаност и страхотните ѝ умения във водата ѝ завоюваха доста поддръжници измежду феновете. 
                             

А за Цветелин  стана ясно, че несъмнено ще се бори за лидерска позиция в женското племе . Това му навлече гнева на Гладиатора до гроб, Гатьо, както и възмущението на неговите някогашни съплеменници.

А дали тактиката му ще се окаже сполучлива в играта и ще покаже ли Цецо своите благосклонности към Ива, чакаме да разберем в идващите епизоди на " Игри на волята ".

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР