Последните дни станах обект на чудовищна лична атака, която удари

...
Последните дни станах обект на чудовищна лична атака, която удари
Коментари Харесай

Борислав Игнатов: Жертва съм на долнопробна политическа атака, подкрепям човека до мен

Последните дни станах обект на чудовищна персонална офанзива , която удари най-близкия до мен човек. Моментът е тежък, само че считам, че обществото би трябвало да знае обстоятелствата.

Това написа арх. Борислав Игнатов, претендент за кмет на София от " Демократична България " във връзка на абсурда , в който името му бе забъркано.

По думите му, дамата до него е жертва на изнудване от някогашен сътрудник, траяло с години, за което тя е взела съответните ограничения.

Причината за дейностите му е, че тя е поставила завършек на връзката им. Затова той си отмъщава със фотоси, правени преди повече от 10 години.

Сега обаче като претендент за кмет, той също се оказва жертва - към този момент на политическо изнудване.

Приятелката ми е почтена жертва на дълготраен тормоз. Снимки, направени преди повече от 10 години от човек, който е обичала и му се е доверила, са употребявани за шантаж и изнудване от него, откакто тя поставя завършек на връзката им през 2011 година

В безсилието и злобата си, той си разрешава да популяризира фотосите в интернет посредством подправени профили, прониква в електронната ѝ поща, и прави всичко, с цел да я унижи и срине. Тя подхваща нужното фотосите да бъдат свалени. Незабавно подава и тъжба в Министерство на вътрешните работи, към която предава и флашка с публикуваните срещу волята ѝ фотоси. Следствието обаче остава без резултат.

Сега, когато тези фотоси се тиражират, ние разбираме, че те не са изчезнали и към този момент се трансформират в инструмент за долнопробна офанзива в политическа акция, споделя Игнатов.

Питам се с какво провокирах такава грозна експанзия, която хвърли индивида до мен в бездънен потрес и срив? Явно си мислят, че всичко е разрешено, с цел да запазят отровното статукво и да откажат естествените хора да желаят смяна. Аз обаче не се отхвърлям, в противен случай - ще повеждам тази акция с още по-голяма решителност.

Надявам се всичко това да послужи на други младежи да се предпазят от неточности на кого се доверяват и по какъв начин се държат в цифрова среда.

Благодаря на всички, които откровено ни поддържат. Давате ни сили в доста сложен за нас миг.

Стоя до моето момиче и я обичам, написа още Игнатов.

Припомняме, че редица претенденти за столичен кмет реагираха остро след оповестените в някои издания персонални фотоси и отхвърлиха изрично този метод на водене на предизборна акция.
 Манолова отвратена от предизборната акция
Манолова отвратена от предизборната акция

Борисов осъди сходни способи против съперници

Премиерът Бойко Борисов също разкритикува такива способи.

Асоциацията на европейските публицисти стартира самодейност " Без порно публицистика ". Повод за нея е обява с порнографско наличие, показваща момиче, за което се твърди, че е другарка на единия от претендентите за кмет на София.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР