Последните дни се оказаха кошмарни за фолкпевеца Крум. Докато вае

...
Последните дни се оказаха кошмарни за фолкпевеца Крум. Докато вае
Коментари Харесай

Само в "ШОУ"! Запалиха колата на Крум заради... Сузанита!

Последните дни се оказаха кошмарни за фолкпевеца Крум. Докато вае тяло във фитнес залата, някой е запалил автомобила му. Возилото е изпепелено до основи, а сега проверяващи служители на реда работят по случая. Вече се вихрят какви ли не теории за палежа – от ядосани почитатели след дуета му със Сузанита до възмездие на някогашния му продуцент Оцко, както и почистване на остарели каузи с Валери Златанов, на който дядото на артиста дължи голяма сума пари, написа „ Шоу “.

На 8 февруари, по здрач, Крум намира място за паркиране в тъмна уличка, директно до ожвения бул. „ България “. Взема си сакчето и влиза във фитнеса, който посещава от години.

След края на тренировката изпълнителят вижда доста пропуснати позвънявания. Свързва се с ПР-ката си: „ Тя обезпокоена ми заяви, че извън има полиция и пожарна, тъй като автомобилът ми гори “. Той приел всичко на смешка, защото преди дни негов прочут си направил бъзик на тази тематика с него. Няколко минути по-късно пред погледа му се изпречва сходството на кола, преди малко пожарникарите били укротили огъня. Засегнат е и автомобил, който бил паркиран пред неговия, който е изгорен до основи. Негов притежател била самотна майка, която изпаднала в смут и не серпантина да плаче. И двата автомобила са със застраховка.

Версиите за палежа са няколко: В обществените мрежи потеглиха догатки, че става въпрос за възмездие на хитмейкъра Оцко Василковски, с който Крум работеше допреди половин година. Композиторът въртял шашми и се е опитал да преметне сътрудника си в музикалната компания, която основаха преди към 2 години. Крум остана правилен на хората, които държат правата на компанията и изрично отхвърли да последва Оцко.

Името на Сузанита също е във версиите. Крум я предложения да изпеят дружно песента „ Барабана “, след което станаха близки другари. Двамата си пускаха фрагменти, на които са изключително близки, след което Крум почнал да получава закани, че е педофил. Може би някой се е засегнал от техните взаимоотношения.

Третата версия сочи, че дядото на артиста. Изпълнителят призна, че е бил излъган от роднината си и то не за дребна сума пари. Възрастният човек по този начин го прецакал, че Крум беше наказан и дължеше 130 000 лв.. Дядо му провел спекулация с Валери Златанов, заместник-декан на Минно-геоложкия университет. Чрез подправени документи двамата изтеглили заем от 100 000 лв., който е на името на изпълнителя.

ЧЕТЕТЕ ТАЗИ И ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК " ШОУ ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!

 Запалиха колата на Крум поради Сузанита! Отмъщение от страна на Оцко също е във версиите (Подробности)
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР