Последните дни се оказаха кошмарни за фолкпевеца Крум. Докато вае

...
Последните дни се оказаха кошмарни за фолкпевеца Крум. Докато вае
Коментари Харесай

Запалиха колата на Крум заради Сузанита

Последните дни се оказаха кошмарни за фолкпевеца Крум. Докато вае тяло във фитнес залата, някой е запалил автомобила му, разбра HotArena.

Возилото е изпепелено до основи, а сега проверяващи служители на реда работят по случая. Вече се вихрят какви ли не теории за палежа – от ядосани почитатели след дуета му със Сузанита до възмездие на някогашния му продуцент Оцко, както и почистване на остарели каузи с Валери Златанов, на който дядото на артиста дължи голяма сума пари, писа „ Шоу “.

На 8 февруари, по здрач, Крум намира място за паркиране в тъмна уличка, директно до ожвения бул. „ България “. Взема си сакчето и влиза във фитнеса, който посещава от години.

След края на тренировката изпълнителят вижда доста пропуснати позвънявания. Свързва се с ПР-ката си: „ Тя обезпокоена ми заяви, че извън има полиция и пожарна, тъй като автомобилът ми гори “. Той приел всичко на смешка, защото преди дни негов прочут си направил бъзик на тази тематика с него. Няколко минути по-късно пред погледа му се изпречва сходството на кола, преди малко пожарникарите били укротили огъня. Засегнат е и автомобил, който бил паркиран пред неговия, който е изгорен до основи. Негов притежател била самотна майка, която изпаднала в смут и не серпантина да плаче. И двата автомобила са със застраховка.

Версиите за палежа са няколко: В обществените мрежи потеглиха догатки, че става въпрос за възмездие на хитмейкъра Оцко Василковски, с който Крум работеше допреди половин година. Композиторът въртял шашми и се е опитал да преметне сътрудника си в музикалната компания, която основаха преди към две години. Крум остана правилен на хората, които държат правата на компанията и изрично отхвърли да последва Оцко.

Името на Сузанита също е във версиите. Крум я предложения да изпеят дружно песента „ Барабана “, след което станаха близки другари. Двамата си пускаха фрагменти, на които са изключително близки, след което Крум почнал да получава закани, че е педофил. Може би някой се е засегнал от техните взаимоотношения.

Третата версия сочи, че дядото на артиста. Изпълнителят призна, че е бил излъган от роднината си и то не за дребна сума пари. Възрастният човек по този начин го прецакал, че Крум беше наказан и дължеше 130 000 лв.. Дядо му провел спекулация с Валери Златанов, заместник-декан на Минно-геоложкия университет. Чрез подправени документи двамата изтеглили заем от 100 000 лв., който е на името на изпълнителя.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР