Последните дни промените в Конституцията, бюджетът, политиките, свързани с добрите

...
Последните дни промените в Конституцията, бюджетът, политиките, свързани с добрите
Коментари Харесай

Денков: Оптимист съм, българите гледат все по-уверено напред

" Последните дни измененията в Конституцията, бюджетът, политиките, свързани с положителните знаци за Шенген, демонстрират, че напъните ни последователно водят до триумф, а хората усещат грижата за тях ". Това сподели при започване на днешното държавно съвещание министър председателят Николай Денков.
Прочетете още
Днешното съвещание на Министерския съвет беше намерено от дребни коледари, които изпяха пред министрите националната ария " Стани ми, стани, нине... " и им пожелаха здраве.

" Идва Рождество Христово. Нека да го посрещнем, удовлетворени от напъните, които ни сплотяват, и по-смирени пред разликите, и с религия, че триумфите идват, когато посрещаме провокациите дружно ", прикани министър председателят.

" Оптимизмът ми за новата година не се основава единствено на националните поверия, а и на трезвите изследвания на социолозите. Три проучвания на публичното отзиви през последната седмица демонстрираха, че българите гледат все по-уверено напред. За пръв път от доста години 2/3 от хората се усещат щастливи, а множеството от половината имат вяра, че новата година ще е по-добра за тях ", означи Денков.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР