Последните дни небето над България остава облачно и сиво, но

...
Последните дни небето над България остава облачно и сиво, но
Коментари Харесай

Преслава бяга от варан в Тайланд - slava.bg

Последните дни небето над България остава облачно и сиво, само че за сметка на това над остров Ко Самуи, където Преслава си почива с обичания си Павел, грее жарко слънце. Звездата на "Пайнер " гледа да се възползва оптимално от лъчите му, в това време радвайки своите фенове с нови фотоси от екзотичната си почивка.

На фрагментите, които преди 2 дни показа в своя Инстаграм акаунт, певицата театралничи по изрязан черен бански костюм до маса за двама, ситуирана до открит басейн със спираща дъха панорама към сините води на Тайландския залив, чийто небосвод като че ли се прелива с небосвода.

"Готови ли сте за вечеря? ", гласи посланието към фрагмента, на който тя показва прелестна и стегната фигура, освен това година и няколко месеца, откакто роди щерка си Паола.

Феновете на брюнетката изписаха голям брой похвали под формата на мнения, към които се причисли и колежката ѝ Гери-Никол. Тя сложи хаштаг "Огнена бомба " към фотографията и прибави емотикони във формата на пламък и влюбено дребосъче.

Преслава сигурно има редица неща, с които да запомни престоя си в Югоизточна Азия, като екшъна за нея продължава. Преди 4 дни тя самата се пошегува, че са я "спукали от пердах " по време на спаринг по кикбокс, само че през днешния ден има с какво още да запълни листата с рискови прекарвания.

Преди дни, до момента в който с Павел се разхождат из природата, на пътя ѝ се изпречва варан - най-големият жанр гущери в света с дължина 3-4 метра и тегло сред 160-200 кг. Изненадващата среща с влечугото хваща певицата неподготвена и, изпаднала в смут, тя захвърля чантата си и стартира да бяга в противоположна посока. Половинката ѝ обаче взема нейния телефон и самоуверено потегля след варана, правейки видео клип.

"Шок. Реших да споделя това видео с вас, което в действителност имам с помощта на Павел. Нали не мислите, че аз съм тичала да го фотографирам?! Е, да, тичах, само че в противоположна посока, откакто мина на по-малко от метър пред мен. И добре, че от смут и нерешителност съм си хвърлила чантата, че да вземе телефона и да го снима.

Сега като се замисля, може би е трябвало да снима мен, щяхте да се посмеете на мой тил, само че най-вероятно съм развила такава скорост, че бързо съм изчезнала от погледа му.

P.S Страх лозе пази! ", написа Преслава към фрагментите, които показа с почитателите си в обществената мрежа.

Феновете ѝ останаха не по-малко смаяни от обстановката и показаха своята угриженост.

"Пазете се! Четох, че нормално заобикаля срещи с хора, само че може да стане доста нападателен и да повали човек със замаха на опашката си ", написа една от почитателките ѝ.

"Доста са рискови и не е доста рационално да тичаш след него, с цел да го снимаш ", добави различен консуматор.

Сестрата на Преслава обаче реши да огледа от хумористичната страна на нещата и се пошегува:

"Ако беше змия нямаше да имам време да тичам... Инфаркт или инсулт и край с мен ", гласят думите на Ивелина Колева.

Източник: Dir.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР