Последните дни на лятото натъжават доста от нас, на които

...
Последните дни на лятото натъжават доста от нас, на които
Коментари Харесай

Ева Лонгория показа страхотна фигура

Последните дни на лятото натъжават много от нас, на които към този момент ни липсва шума на морските талази и оскъдните плажни облекла. Но за Ева Лонгория най-любимият ни сезон като че ли не свършва. Нито желанието да ни демонстрира невероятната си фигура, до момента в който хваща топлите слънчеви лъчи.
 Ева Лонгория и горещите ѝ фотоси по бански от Италия
Горещите фотоси по бански на Ева Лонгория

Опасно секси

47-годишната актриса наподобява в топ форма в черно горнище и бикини. А наподобява се любува на почивката си, позирайки с необятна усмивка на уста пред два шезлонга и зелени палми на декор. Звездата от " Отчаяни съпруги " ни показва изваяното си тяло, качвайки фотография в Instagram в неделя, 18 септември.

Малко по-късно Ева качи стори, на което я виждаме с четиригодишния ѝ наследник Сантяго, който целува по бузата, написа Daily Mail.

Въпреки че явно си прекарва повече от ужасно, наподобява не всичко е съвършено. Актрисата разкри, че си е " изгубила гласа си ". " Честита неделя, все не помня, че нямам глас. Не съм губила гласа си от пет години. Не помня последния път, когато това стана ", сподели тя.

" Няма го, да се надяваме, че ще се върне, светът има потребност от моя глас. Просто се майтапя, само че нуждая се от гласа си тази седмица, имаме доста подготовки и би трябвало да приказвам ". И прецизира, че не е болна и няма ковид.

Това обаче не помрачава настроението на Ева, тъй като " всичко върви добре в Испания и аз съм щастлива, признателна и благословена. "
 Ева Лонгория, Global Gift Gala, почивката й в Испания и по какъв начин актрисата прекарва времето си в Марбея
Колко ослепително красива е Ева Лонгория в бяло

Как актрисата завладя Марбея

Миналата седмица Ева Лонгория още веднъж показва страхотната си форма, в която е. Видяхме актрисата в атрактивен бял бански. Актрисата показа серия от фотоси в Instagram, на които танцува в ресторант на плажа със сина си. Ева сподели мек златист тен, а кичурите си носи разчорлен невисок кок, върху тях нахлупила бежова шапка. " Моят дребен сътрудник в танците ", озаглави обявата си тя
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР