Последните дни бяха изключително позитивни за крипто пространството, като Биткойн

...
Последните дни бяха изключително позитивни за крипто пространството, като Биткойн
Коментари Харесай

Крипто инвеститор превърна инвестиция от $83 в близо $80 милиона

Последните дни бяха извънредно положителни за крипто пространството, като Биткойн още веднъж се върна над $70,000, а Етериум се доближава до равнището от $4,000.

PEPE, известна меме монета, доближи до нов исторически връх през вчерашния ден, отразявайки бичите настроения на пазара на криптовалути.

Ръстът на PEPE, в този момент третият по величина мемекойн в международен мащаб, значително се дължи на подобряването на пазарните настроения и оптимизма във връзка с евентуалното утвърждение на спот Етериум ETF от SEC.

Цената на PEPE скочи с над 30% през последните 24 часа, достигайки $0.00001267 все още на писане на публикацията.

На фона на този растеж излезе нескрито забележителна облага от огромен вложител или “кит ”. Според данни на Lookonchain , крипто кит, който в началото е вложил $83 в PEPE, е видял цената на тези токени да скочи до $79.4 милиона.

Това съставлява зашеметяващата 958,580х възвръщаемост на инвестицията. Китът, ранен покровител на PEPE, към момента не е продал нито един от своите 6.44 трилиона токена, закупени за 0.041 ETH, които са разпределени в три портфейла, свързани с едно и също физическо или юридическо лице.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР