Последните действия на правителството в САЩ срещу Huawei ще навредят

...
Последните действия на правителството в САЩ срещу Huawei ще навредят
Коментари Харесай

Huawei: Американците ще загубят повече от ограниченията срещу нас

Последните дейности на държавното управление в Съединени американски щати против Huawei ще навредят повече на американския народ, в сравнение с компанията, съобщи в изявление за Bloomberg Анди Пърди, основният шеф за сигурност на Huawei в Щатите. Той се базира на опита на Вашингтон да изключи китайския производител на смарт телефони от световната доставка на чипове. Това съобщи GSMArena.

Наскоро администрацията на Доналд Тръмп нанесе още един удар на Huawei, откакто Министерството на търговията на Съединени американски щати разреши на управляващите да изискват специфичен лиценз за продажбата на полупроводници на китайския софтуерен колос, създадени от задгранични компании с американски технологии.

Анди Пърди съобщи, че в последна сметка компанията ще се възвърне от това и ще се приспособява към новата среда, само че доста американски жители на ще изгубят работните си места, защото тези дейности на държавното управление ще се отразят на промишлеността в международен мащаб. Разширяването на ограниченията против Huawei сигурно ще принуди софтуерния колос да реалокира цялата си верига за доставки в Китай, отнемайки бизнес от своите американски и световни сътрудници.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР