Последните американски научни изследвания доказват, че начинът, по който се

...
Последните американски научни изследвания доказват, че начинът, по който се
Коментари Харесай

Телосложението зависи от храненето до 2-г. възраст - slava.bg

Последните американски научни проучвания потвърждават, че методът, по който се храни детето до 2-годишната си възраст, в огромна степен дефинира телосложението му за цялостен живот напред. Именно на това сме посветили и днешния наш лайфхак.

Мнозина не имат вяра на цялостните хора, които разправят по какъв начин нищо не хапват, а не престават да дебелеят. Доста от тях постоянно са на диета, само че по някаква магия в дните на пауза сред обособените стратегии, по този начин скоростно натрупват нова маса, че процесът е необратим. А йо-йо резултатът споделя играта на всички системи в организма и основава голяма опасност за здравето.

Прехранването в ранна детска възраст е отговорно за този проблем, потвърждават в този момент учените. Според тях при такива хлапета, които родителите им са тъпкали, когато са били бебета, към този момент станали възрастни хора, дебелеят от нищото, тъй като клетките им се умножават не по брой, а по размер. Такъв стандарт им е заложен от най-ранна детска възраст и няма мощ, която да обърне тренда. Или най-малко е прекомерно мъчно да се поправя курсът.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР