последните 3 години думата ни никъде не се чува. Политически

...
последните 3 години думата ни никъде не се чува. Политически
Коментари Харесай

Борисов: Всеки накрая си плаща сметката, накрая ще дойде Господ!

последните 3 години думата ни на никое място не се чува. Политически спор няма и на територията на България нищо не се случва ". С тези думи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов стартира изявлението си пред конференцията " Европейска договорка за фермерите – визията на ЕНП за земеделието в Европа " в Пловдив, съобщи БГНЕС.
 
" По време на нашето ръководство всички огромни интернационалните събития за Централна и Източна Европа или за Балканите се организираха във София или Варна ", напомни Борисов. Той открои главните заключения от извършения в Букурещ конгрес на ЕНП. Визирайки сътрудниците си от " Демократична България " и назовавайки Христо Иванов, чиято " Да, България " преди седмица реши да се причисли към фамилията на Европейската национална партия, Борисов посъветва: " Това не е единствено да имаш синия декор зад тила си, а да носиш уговорките, които партията поема към българските и европейските гласоподаватели ".
 
В подтекста на конференцията, Борисов подчертава върху изявленията от конгреса на ЕНП в Букурещ в частта земеделие и селско стопанство. " Тежкият труд на фермерите би трябвало да им се отплаща и Европейската национална партия постоянно ще бъде на тяхна страна. Нямаме нищо против Украйна, всичко направихме да ѝ помогнем, само че би трябвало да подсигуряваме конкурентоспособността на нашите фермери, прочете Борисов. Нищо против Украйна нямаме – значимото е военната помощ, другото е пазар и отбрана на потребителите ", посочи водачът на ГЕРБ.
 
Мислете на тези избори за евродепутати, предложи Борисов. Защото, в случай че имаме по-малко евродепутати доста може да ни се желае, само че нищо няма да се случи. Както в българския парламент с 69 депутати ние нищо от това, което желаете, не можем да защитим, сподели още Бойко Борисов пред участниците в конференцията.
 
Той разкритикува политиката на раздаването на пари и предизвести, че се готви отпадането на плоския налог и въвеждането на прогресивно подоходно облагане. " Безплатен обяд няма! Сега всички ще вадим от джобовете си, с цел да платим безумната политика на разпределяне на пари - всеобщо, с цел да си готин, да си добър, да си френдли, съобщи Борисов. Всеки най-после си заплаща сметката! Накрая ще пристигна Господ, а колкото за финансова дисциплинираност, той се назовава Международният валутен фонд ", съобщи още Борисов.
 
И заяви, по думите му, неприятната вест:
Напомням, че преди 3 години с помощта на нашата консервативна финансова политика България беше призната в Европейския банков съюз и чакалнята на Еврозоната и щяхме да сме към този момент там с Хърватия. Тогава започнаха митингите. Ама ние бяхме там! Какво ни споделя през вчерашния ден МВФ? Това са рекомендации, само че който не ги извърши, те стават наложителни. България би трябвало да промени данъчната си система, с цел да обезпечи повече приходи в бюджета. Необходимо е да се възвърне 20-процентната ставка на Данък добавена стойност за всички браншове, да се отстрани плоският налог от 10% за приходите на физическите лица и да се вкара прогресивна канара на облагане. Честити ви нови налози, българи! ", сподели Борисов. Тежко на идващия финансов министър и на идващия министър председател, уточни още водачът на ГЕРБ.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР