Последните 2 поредни загуби на Хебър горе долу предопределиха и

...
Последните 2 поредни загуби на Хебър горе долу предопределиха и
Коментари Харесай

Вървим към плейоф с ЦСКА

Последните 2 следващи загуби на Хебър горе долу предопределиха и против кой тим ще играят пазарджиклии в плейофите след края на постоянния сезон.

С изоставането от Пирин на 4 точки нашите мераци за по-челно класиране би трябвало да бъдат съществено ревизирани. Програмата до края е такава, че Хебър даже да вземе и двата си оставащи мача  - домакинство с Черно море и победа в Разлог към този момент няма да държи ориста си в своите ръце.

Взелият психически подтик отбор на Левски след успеха в столичното дерби над ЦСКА има в последните си 3 срещи семейства против изцяло вероятни противници и в случай че успее да измести нашите от 5-тата позиция, което е най-вероятно, ще ни прати на подготовка точно с „ армейците ”.

До тук Хебър и ЦСКА си размениха по една победа, което значи, че всичко може да се случи и за безапелационна разлика в каквато има с Нафтата, да вземем за пример не може да се приказва. Въпросът е до каква степен столичани ще бъдат в най-благоприятен състав за тези мачове поради кадровите си проблеми и по какъв начин в каква степен Хебър ще може да си повярва, че има сили за освен това.  
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР