Последни актуализации за Израел-ГазаСред събитията са парад на възпоменание и

...
Последни актуализации за Израел-ГазаСред събитията са парад на възпоменание и
Коментари Харесай

Метрополицията ще разположи допълнителни служители в еврейските и мюсюлманските общности по време на протестите през уикенда в Лондон

Последни актуализации за Израел-Газа

Сред събитията са церемониал на възпоменание и гала, проведени от Асоциацията на някогашните евреи Военнослужещи и дами (AJEX) в Кенотафа в неделя, с цел да почетат хиляди еврейски бойци, които са се борили за независимост.

Планирани са също пропалестински демонстрации, дружно с марш Just Stop Oil към обяд в южната част Bank area.

Полицията ще се концентрира и върху по-малки събирания в квартали отвън централен Лондон, с вярата да успокои хората, които „ не престават да изпитват нараснала неустановеност и боязън “ вследствие на напрежението, провокирано от продължаващата война сред Израел и Хамас.

Мет разкри проектите си за „ забележителна полицейска интервенция “ след поредност от митинги през уикенда с искане за неотложно преустановяване на огъня в обсадената Ивица Газа.

Нетаняху споделя, че Израел „ не е съумял " в минимизирането на цивилните жертви – само че упреква Хамас

Сблъсъци по време на примирието Миналата събота бяха задържани десетки крайнодесни протестиращи, с повече от 100 про- Палестинските стачкуващи също са арестувани.

Изображение: Контрапротестиращите се сблъскаха с полицията на площада на Парламента в центъра на Лондон в Деня на примирието. Хиляди се събраха за пропалестински марш

Силата беше подложена на критика в Hyde Park Corner в сряда вечерта. < /p>

Въпреки това, полицейският комисар Марк Роули сподели, че до момента в който полицията признава изкачването на паметника за „ тъпо “ и „ подстрекаване по избрани способи “, то не е нелегално.

Пропалестинските протестиращи се изкачват на паметника на войната

Командирът Карън Финдли, която управлява интервенцията този уикенд, сподели: „ Въпреки че няма нито едно огромно централно протестно събитие в събота, нашите полицейски цели остават същите за локалните събития, които би трябвало да се проведат.

„ Ние сме тук, с цел да подсигуряваме, че хората могат да упражняват правото си на митинг, само че се уверяваме, че това е направено законно и че неоснователното нарушение на живота на други лондончани е сведено до най-малко. “

< /p>

Тя сподели, че служителите на реда ще се „ намесят бързо “, когато видят осъществяване на нарушаване – както тя се зарече, че „ няма място за ненавист в Лондон “.

„ Престъпленията от ненавист няма да бъдат толерирани, “ добави тя.

Изображение:Хора се катерят на Мемориала на корпуса на картечниците в арката на Уелингтън по време на пропалестински митинг в Лондон в Деня на примирието

Прочетете повече:
Трябва ли полицията да има повече власт, с цел да отбрани войната монументи?
Дейвид Бадиел споделя, че евреите „ живеят със боязън “ на фона на „ гнева “ поради войната

Позовавайки се на протестиращите, изкачили Мемориала на кралската артилерия, пълководец Финдли сподели: „ Ще има обстановки, в които дейностите на протестиращите са явно неуместни или неуважителни. “

Тя продължи: „ Като най-малко те [полицаите] би трябвало да се намесят уверено, когато видят държание, което явно е неуважително, като употребяват уменията си да се оправят с обществеността като вършат всеки ден. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР