Последната запомняща се роля на Кристен Стюарт, която проби в

...
Последната запомняща се роля на Кристен Стюарт, която проби в
Коментари Харесай

Кристен Стюарт се влюбва в културистка

Последната запаметяваща се роля на Кристен Стюарт, която проби в Холивуд с присъединяване си във вампирската сага " Здрач ", бе тази на принцеса Даяна в биографичния филм  " Спенсър " от 2021 година За превъплъщението си актрисата получи даже номинация за Оскар, само че уви, премията ѝ се размина.

Следващото присъединяване на Кристен Стюарт в пълнометражен филм бе в " Престъпления на бъдещето " на режисьора Дейвид Кроненбърг. А след този хорър актрисата очевидно продължава да се придържа към сериозните жанрове, като последно се е заела с роля в сантиментален трилър.

В Love Lies Bleeding Кристен Стюарт е Лу, шефка на фитнес зала. Съдбата я среща с Джаки (Кейти М. О`Брайън), която пътува за Лас Вегас, с цел да реализира фантазията си да стане професионална културистка. Между двете прехвърчат сантиментални искри, само че с времето връзката им става все по-трудна, поради закани от страна на бащата на Лу, който е проявен нарушител.

Кейти М. О`Брайън ни е позната от огромния екран с присъединяване си в " Ант-мен и Осата: Квантомания ", както и от сериала The Mandalorian. Следващата година пък ни следва да я гледаме във кино лентата Twisters, където си партнира с Глен Пауъл и Дейзи Едгар-Джоунс.

В Love Lies Bleeding освен Кейти М. О`Брайън и Кристен Стюарт в основните функции, вземат участие още Ед Харис ( " Аполо 13 " ) като бащата на Лу, Джена Малоун ( " Игрите на глада: Възпламеняване " ) и Дейв Франко ( " Зрителна машинация " ).

Режисьор на сантименталния трилър е Роуз Глас, която е и сценарист, дружно с Вероника Тофилска. Love Lies Bleeding е втори филм за режисьорката, която още с първия си - психологическия хорър от 2019 година Saint Maud, към този момент съумя да впечатли рецензията. Историята, която наблюдава невероятната връзка на една надълбоко религиозна болногледачка с нейния пациент, може и да не си завоюва БАФТА, само че пък получи цели 17 номинации на Британските самостоятелни кино награди.

Режисьорката Роуз Глас явно харесва да прави провокативни филми и Love Lies Bleeding се обрисува да бъде тъкмо подобен. Това излиза наяве и от първия филмов откъс, който към този момент можем да гледаме. Кадрите ни загатват завръзката на любовната история, както и кървавия безпорядък, който настава след това.

Премиерата на Love Lies Bleeding ще е на 20 януари 2024 година на филмовия фестивал Sundance, само че към момента не е ясно по кое време филмът ще бъде пуснат по кината, написа Variety.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР