Последната законна половинка на ултрарелигиозния, метросексуален бивш футболен национал Благой

...
Последната законна половинка на ултрарелигиозния, метросексуален бивш футболен национал Благой
Коментари Харесай

Есмер не издържа: Благо Георгиев е обратен! Вижте как го нареди в интервю за руски сайт

Последната законна половинка на ултрарелигиозния, метросексуален някогашен футболен национал Благой Георгиев – зеленооката Есмер, още веднъж възбуди подозренията за ориентацията на нашенеца, видя HotArena.

Пред московски уебсайт за всемирски вести хубавицата показа, че мъжествеността не се дефинира от това дали си лягаш с дами или с мъже, а от щедростта, искреността и характера, заяви „ Таблоид “.

Местната преса незабавно видя в думите й безапелационен намек, че Благо в най-хубавия случай върви по двата бряга. Есмер пък няма срещу хомосексуалните му залитания, доколкото той продължава да я подарява с вярното отношение. И с материални придобивки, несъмнено, като жилището в Москва, който халфът на Оренбург й подари при започване на годината.

Съмненията по отношение на прикрития хомосексуализъм на Благой Георгиев датират от повече от десетилетие. Той по всякакъв начин се пробва да ги опровергае с десетки безразборни връзки с разнообразни известни и не до такава степен известни дами, само че маниакалните грижи за външния тип и типичното за мека китка маниернечене издават нежната му душа.

Преди малко повече от две години Благо беше упрекнат в еднополови залитания непосредствено в народен ефир. Тогава двете бръмчалки в Къщата на „ ВИП Брадър “ - Катрин Вачева и Моника Валериева, дискутираха пристрастеностите на Георгиев във връзка сватбата му с Есмер.

Дали Благо в действителност си ляга с мъже остава мистерия, само че е неоспорим факт, че където и да отиде, с ярката си визия е същински магнит за гейовете. Официалната му страница във фейсбук се радва най-вече на вниманието на нежни представители на мощния пол, които не стопират да засипват с похвали изваяното тяло на футболиста.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР