Последната вечер на Sofia Fashion Week SS 2018 започна с

...
Последната вечер на Sofia Fashion Week SS 2018 започна с
Коментари Харесай

Sofia Fashion Week SS 2018 завърши с бляскави ревюта

Последната вечер на Sofia Fashion Week SS 2018 стартира с атрактивно шоу отдадено на 25-годишнината на Christian of Roma. Спектакалът ChRevolution ни придвижи в странствуване в света на хубостта. Фризьорът Конда Кондов и най-хубавите стилисти, пред очите на публиката преобразиха Златка Димитрова в фризьорски театър, който споделя за ЕВОЛЮЦИЯТА на РЕВОЛЮЦИЯТА в България!

 Sofia Fashion Week SS 2018 приключи с блестящи ревюта фотограф: Иван Йорданов

Арт Директорът и Dress Designer – Маурицио Пироло, основният стилист – Конда Кондов, и гримьор на звездите – Борислав Соколов – Бони, сътвориха едно спиращо дъха зрелище.

Гала вечерта, на шестото издание на Sofia Fashion Week SS 2018, откри надарения дизайнер Иван Донев, притежател на авторитетни задгранични оценки. Още през 2012 година прави своя дебют на Алта Рома в Рим, където е приключил фамозната академия " Коефия ". Една година по-късно, още веднъж на Алта Рома, дефилира със независима сбирка и е награден с наградата WORLD OF FASHION. Иван Донев е първият български дизайнер в календара на римската седмица на модата. Колекцията му е отличена със документ " Черти Лукс ", което е гаранция за иновация, уникалност и качество.

 Sofia Fashion Week SS 2018 приключи с блестящи ревюта фотограф: Иван Йорданов

Моделите на Visages Model Group превзеха стилната аудитория с рокли от копринен френски шантунг, дантела, меланж-деворе и шифон. Дизайнерът показа модел въодушевен от ТРИТЕ ГРАЦИЙ на Ботичели, две рокли въодушевени от черния лебед и пауна, както и роклята направена от 200 метра тънък тюл, която подвигна на крайници 6000-на аудитория в кралския спектакъл Royal Albert Hall в Лондон.

 Sofia Fashion Week SS 2018 приключи с блестящи ревюта фотограф: Иван Йорданов

Българската аудитория стана очевидец и на сбирка " Мост сред културите ", въодушевена от Музея на ислямското изкуство в Доха, Катар. С нея той сподели античната просвета по новаторски и съвременен метод, в по-европейски жанр. Освен по подиумите, геният на Иван Донев е и в аулите на университети и галерии по целия свят, където преподава Свойства на фибрите и История на модата и води мотивационни лекции, които служат за образец на доста студенти.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР