Последната тренировка на Арда преди днешната проверка с Кариана (Ерден)

...
Последната тренировка на Арда преди днешната проверка с Кариана (Ерден)
Коментари Харесай

Две от звездите на Арда с травми, пропускат днешната контрола

Последната подготовка на Арда преди днешната инспекция с Кариана (Ерден) мина в избистрянето на разнообразни тактически положения. Футболистите на Елин Топузаков изпълняваха прецизно както неговите, по този начин и напътствията на останалите помощници от щаба. Играчите бяха разграничени на няколко група, а персонално Топузаков се зае със бранителите. Бившият защитник на Левски даже се включи в част от упражненията, с цел да покаже кое по какъв начин би трябвало да се прави.

Все още на омекотен режим, само че под управлението на кондиционния треньор, се приготвя вратарят Иван Караджов. Новото попълнение Венцислав Христов пропусна заниманието, защото има разтежение на пръсеца и не е с тима. След прегледите, които е минал, се оказа, че ще би трябвало да се лекува към две седмици. Веселин Марчев ще пропусне днешната контрола, защото има проблем с кръста.

За разведряване на ситуацията тренировката приключи с разнообразни надпревари за осъществяване на директен свободен удар, кой ще уцели напречната греда на вратата и вкарване на гол на дребна врата от далечно разстояние.

Днес от 18.30ч. на комплекс „ Евима “ в гр. Банско е контролата с Кариана Ерден. До този миг Арда изигра три срещи - тъждество с Ботев (Враца) (1:1), загуба от Поморие с 1:2 и победа над ФК Македония Гьорче Петров с 1:0.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР