Последната среща от професионалния български футбол за сезона противопоставя отборите

...
Последната среща от професионалния български футбол за сезона противопоставя отборите
Коментари Харесай

Арда и Черно море решават кой ще грабне последната квота за Европа

Последната среща от професионалния български футбол за сезона опълчва тимовете на Арда и Черно море. Залогът в мача е голям, защото двата отбора ще се борят за присъединяване в квалификациите на европейския шампионат Лига на конференциите, който започва тази есен.

Ползите от него са ясни - спечелилият от днешната намира се класира непосредствено за втори кръг и получава сигурни 350 хиляди евро от УЕФА. Двубоят ще се изиграе на " Арена Арда " в Кърджали, защото домакините приключиха по-напред в крайното класиране.
 Снимка 532809
Източник:

За последно двата тима се изправиха един против различен в турнирен дуел при започване на март тази години. Тогава борбата сред двата тима приключи с победа за " сините " с 1:0. Преглеждайки мачовете на Арда и Черно море в последните седмици, кърджалийци не убеждават в домакинските си мачове, до момента в който Черно море играе доста едва в гостуванията си.
 Петима се завръщат в групата на Черно море за основния мач с Арда
Петима се завръщат в групата на Черно море за основния мач с Арда

Срещата е в неделя

Двата отбора нямат особени проблеми в съставите си за този мач, което значи, че ще излязат с най-хубавото, с което разполагат. Треньорът на Арда Николай Киров се чака да пусне в игра Караджов на вратата и пред него в защита Лозев, Петков, Крумов и Георгиев. Котев и Мартинов ще са двамата опорни полузащитници, а Тилев ще работи като плеймейкър. Делев и Коконов ще бъдат на крилата, а офанзивата ще води Йорданов.
 Снимка 532808
Източник:

Треньорът на варненци Илиан Илиев пък най-вероятно ще изведе Георгиев под рамката и Попов, Димов, Дробаров и Панов в отбрана. Велев и Панайотов ще си партнират като отбранителни халфове, а Родриго и Леандро ще работят на двете крила. Зе Гомеш ще води офанзивата, а зад тила му ще работи Илиев.
 Арда договаря с двама чужденци
Арда договаря с двама чужденци

Вижте детайлности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР