Последната снимка, която писателят Константин Трендафилов качи в социалните мрежи,

...
Последната снимка, която писателят Константин Трендафилов качи в социалните мрежи,
Коментари Харесай

Участник в Капките скандализира с визия

Последната фотография, която писателят Константин Трендафилов качи в обществените мрежи, провокира същинска веселба и доста хапливи мнения измежду виртуалните му почитатели.

На нея Папи, който задоволително скандализира и с женските облици, пресъздавани от него в "Като две капки вода ", е облечен в блестящо розов транспарантен найлонов костюм и очевидно е в доста положително въодушевление.

Очевидно е влезнал в ролята на модел на марка атрактивни мъжки облекла, само че това напълно не го избавя от поредицата словесни плесници в мрежата.

Папи Ханс самичък притегля обстановки със абсурден привкус, само че освен тъй като залага съзнателно на провокацията във видеата си. Достатъчно е да се появи във тип, в който никой не е очаквал да го види, с цел да стане още веднъж епицентър на мнения, написа show.blitz.bg.

И макар че самият той я е озаглавил малко и ясно "Бъди друг ", огромна част от мненията под нея, са освен меко казано осмиващи, само че и обидни.

"Не знам за какво зад всяко "бъди друг " или "бъди себе си " стои някой, който наподобява, като цялостен глупак... ", гласи едно от мненията под любопитната снима.

А в друго се споделя: "Мале открихме мъжката версия на Барби ".

Доста заинтригуван почитател пък го пита непосредствено: "Папи, зеленчука вижда ли се в тоя парник? "

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР