Последната си тренировка преди гостуването на Ботев (Гълъбово) футболистите на

...
Последната си тренировка преди гостуването на Ботев (Гълъбово) футболистите на
Коментари Харесай

Добра новина за футболен Бургас - шейховете се върнаха у дома

Последната си подготовка преди гостуването на Ботев (Гълъбово) футболистите на Нефтохимик организираха на стадион " Ефбет Арена ". Това беше и действително завръщане на отбора, откакто управлението на клуба подписа публично съглашение за прилагане на оборудването със притежателите от СПМ. Предстои някогашният " Лазур " да бъде ребрандиран като " Ефбет Арена ", а " зелените " там ще играят домакинските си мачове, откакто до момента одобряваха съперниците си на " Арена Созопол ".

В днешното занимание се включиха всички футболисти, като се изключи Иван Колев, който е с инфектиран нерв и Мирослав Радев, който е с проблеми в коляното. Те двамата няма да бъдат разполагаем на старши-треньора Диян Петков за утрешното посещение. Срещата от 16-и кръг на Втора лига с Ботев (Гълъбово) ще се играе на " Трейс Арена ", в Стара Загора и е с начален час 16:30 ч.

Билетите са на цени от 3 лв. за всички браншове на стадиона. До момента " шейховете " са седми във краткотрайното класиране с актив от 20 точки, а Ботев (Гълъбово) е на 11-а позиция 16.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР