Последната седмица за играчи, за да се опитат да влязат

...
Последната седмица за играчи, за да се опитат да влязат
Коментари Харесай

Masters има само няколко останали места. Един играч може да спечели място в Augusta National чрез класиране

Последната седмица за играчи, с цел да се опитат да влязат в Мастърс посредством международната ранглиста, рядко има толкоз малко благоприятни условия.

Byeong Hun An е брава да остане в топ 50. Той беше номер 60 в края на 2023 година, а по-късно стартира годината, завършвайки четвърти в Капалуа и еднакъв на второ място на Sony Open, с цел да влезе в топ 50. Той си обезпечи позицията в топ 50 с тъждество за осмо място в Бей Хил.

Всички останали в топ 50 – чак до номер 54 – към този момент са в Мастърс посредством разнообразни други критерии, в това число четирима, които завоюваха на PGA Tour тази година.

Мастърс сега има 86 играчи — в това число Тайгър Уудс, който не е играл от февруари на Ривиера. Очаква се той да играе, макар че Уудс не е разкрил публично проектите си. Той би трябвало единствено да се записва, преди да стартира.

Това не включва Анхел Кабрера, който прекара две години в пандиза за принуждение, учредено на пола, преди да бъде освободен на пробация. Мениджърът му сподели в имейл, че някогашният първенец от Мас...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР