Последната седмица със сигурност е една от най-трудните в историята

...
Последната седмица със сигурност е една от най-трудните в историята
Коментари Харесай

Ще може ли Huawei да създава смартфони занапред

Последната седмица сигурно е една от най-трудните в историята на Huawei. Отношенията на компанията с компании като Гугъл, Microsoft, Intel и Qualcomm охладняха в резултат на решения на държавно управление на Съединени американски щати, които не разрешиха търговията им с Huawei.
 Huawei приготвя лична опция на Android
Huawei приготвя лична опция на Android

Ще успее ли компанията да пусне новата система в точния момент

Въпреки 90-дневната пролонгация на възбраната, която президентът Доналд Тръмп постанови, някои съществени сътрудници на китайската марка наподобява нямат желание да продължат бизнеса си с Huawei.

Вчера BBC заяви, че ARM Holdings, главен снабдител на части, нужни на Huawei за основаването на Kirin процесорите, е замразил всички " дейни контракти " и съглашения.

Решението на ARM е дейно и за дъщерната компания на холдинга в Китай, която бе основана единствено преди година за повишение успеваемостта на партньорството с Huawei.

Причината за дейностите на ARM се корени в това, че технологиите, които доставят на китайския си сътрудник, са с американски генезис и по този начин попадат под възбраната, наложена от Тръмп.

Всичко това значи, че, в случай че обстановката не се промени в обозримото бъдеще, Huawei ще изпита съществени усложнения с производството на нови и конкурентни смарт телефони.

Според информацията на BBC, идващото потомство чипове Kirin 985 към момента не са подготвени и довършването им ще зависи значително от това дали Huawei и ARM Holdings ще продължат партньорството си.
 Съединени американски щати, Huawei и каква пролонгация даде страната на китайския производител
Съединени американски щати даде 3-месечна пролонгация на Huawei

Успокоение за актуалните консуматори на китайския производител
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР