Последната седмица преди евроизборите - от 20 до 26 май,

...
Последната седмица преди евроизборите - от 20 до 26 май,
Коментари Харесай

Без пленарни заседания седмица преди евровота

Последната седмица преди евроизборите - от 20 до 26 май, ще е неприсъствена за депутатите в пленарната зала, само че ще работят и заседават всички парламентарни комисии, изясни парламентарният ръководител Цвета Караянчева импровизирано пред Канал 3 в коридорите на Народно събрание.

Решението е на Председателския съвет, който е заседавал през вчерашния ден.

Така депутатите взеха решение няма да трансформират датите на ваканцията си поради изборите.

Идеята е била да бъде реализиран консенсус за предлагането на ГЕРБ ваканцията да се измести, само че защото някои от партиите са изказали съображения против изместването на великденската отмора от 13 май до 27 май, останалите са решили да не вършат корекции, изясни импровизирано в коридорите на Народно събрание ръководителят му Цвета Караянчева.

Сред причините са и резервациите на депутати за 10-дневната почивка, които са направени доста по-отдавна и няма по какъв начин да бъдат анулирани.

Така националните избраници ще работят до Велики четвъртък и от Велики петък излизат в обичайна си Великденска почивка до 6 април, понеделник, което също е празник. Народните избраници ще се завърнат в пленарната зала чак на 8 април.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР