Последната седмица най-обсъжданата девойка у нас е щерката на фолклегендата

...
Последната седмица най-обсъжданата девойка у нас е щерката на фолклегендата
Коментари Харесай

Тийнейджърки трупат лесна слава по дупари! Гери-Никол проправи пътя, колежките й я следват

Последната седмица най-обсъжданата госпожица у нас е щерката на фолклегендата Орхан Мурад - Сузанита. Невръстната русокоска втрещи обществото, откакто в абсурден клип си сподели задника от прозорец на кола.

Премиерата на „ Луцифер и Буда “ се състоя на 17 юли и за няколко дни се снабди с над милион гледания. Без подозрение за това е оказал помощ фактът, че в него тежко гримираната Сузи демонстрира междинен пръст и танцува сладострастно към мускулести мъже. Самата Сузи не вижда нищо скандално във видеото. Орхан Мурад също отбрани щерка си. „ С какво клипът е по-скандален от останалите клипове на другите реализатори в този род “, попита в ефир той.

Подобно държание проправи Гери-Никол, когато беше на 16 години. Още тогава родители се подвигнаха на протест, тъй като тя позираше полугола в клипа си „ Ела и си вземи “. Следващата й ария стигна до Съвет за електронни медии. Агенция за протекция на детето сезира контролния орган поради клипа към песента „ Момиче като мен “. Съвет за електронни медии отвърна, че няма съображение да спре песента.

„ Това ми направи огромна услуга. Не съм очаквала, че ще предизвиквам подобен скандал. Не съм го търсила. Идва ми от вътрешната страна по какъв начин да наподобявам пред камерата “, споделя Гери-Никол. От два дни русокоската отново е в топа на абсурда с дуета си с рапъра 100 Кила. В него към този момент 18 годишната Гери-Никол още веднъж скандализира с нищожно долни дрехи, тук-там и без долни дрехи, кълчейки се пред камерата или яхнала 100 кила. В песента се пее за трева, „ линии “ и други неразрешени вещества.

Другата тийнейджърка Дара не се регистрира с чак толкоз скандални клипове, само че за сметка на това го направи с провокативни снимки. Дар аправи тройка с Михаела Маринова и гаджето й Иво Добрев – сходна фотография взриви нета. Двете певици я пуснаха в обществените мрежи и незабавно разсъниха публичното мнение. Най-скандалната фотография беше тази, на която Михаела се е надупила, а гаджето й театралничи в опит да я захапе. До тях Дара е единствено по сутиен, изплезила е език и прави селфи на тримата. Малко по-късно певиците изтриха всички снимки от профилите си. Дара е майсторка на провокациите и това й идва от вътрешната страна, а правилото е, че колкото по-скандално, толкоз е по-добре – т.е. повече възнаграждения и повече участия, тук е мощно годен, написа „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР