Последната седмица на март ще ни донесе промени и вълнения

...
Последната седмица на март ще ни донесе промени и вълнения
Коментари Харесай

Любовен хороскоп за 25 – 31 март

Последната седмица на март ще ни донесе промени и безредици в любовта. Ще усетим въздействието на Марс, Венера и Меркурий. Какво ви чака, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Любовта може да ви донесе необикновено самодоволство, само че е допустимо да ви донесе и отчаяние. И въпреки всичко, вашата философия, уважаеми Овни, тази седмица несъмнено ще бъде че е по-добре да сте обичали и изгубили, в сравнение с в никакъв случай да не сте обичали. Венера също ще се намеси в любовния ви живот. Може би изпитвате страсти към избран човек и колкото повече желаете да се приближите до него, той толкоз по-нестабилно ще се държи към вас.

Телец

През тази седмица представителите на зодия Телец ще осъзнаят някои неща, свързани с любовта. Може би изпитвате страсти към някого, който не цени това, което изпитвате към него. Ще се запитате за какво давате толкоз доста? Дали това няма да ви отдели от евентуален сътрудник, който би посочил грижа към вас?

Близнаци

Марс ще повлияе на любовния ви живот. До 15 май ще се радвате на позитивни трептения. Не единствено че интервалът е подобаващ да започнете нови инициативи, в които желаете да съумеете, само че това се отнася и за любовта. Вашият полов магнетизъм ще бъде засилен и ще откриете, че край вас има човек, с който може да се случи освен това.

Рак

Каквото има да остане, ще остане, каквото желае да си върви – пуснете го! През тези дни въпросите свързани с любовта ще ви накарат да разсъждавате по-мъдро. Ще имате най-високите идеали и най-хубавите планове към колегата си или някого, към който имате интерес. В същото време разбирате, че любовта не е владеене, а когато обичате, би трябвало да я дадете абсолютно, без да очаквате нищо в подмяна. За благополучие напъните ви ще бъдат възнаградени.

Лъв

Там, където в миналото е имало проблеми, в този момент с обичания човек ще намерите решения, изключително в случай че това се касае за парите и интимността. Ще усетите въздействието на Меркурий и Венера. Това ще ви помогне да споделите с колегата си от какво се нуждаете, какво желаете да постигнете във вашата връзка. Хубавото е, че и двамата ще имате предпочитание да работите върху връзката си.

Дева

Обвързаните Деви ще съумеят да разрешат алтернатива, която по някакъв метод е застрашавала връзката им. Ако скоро сте се срещнали с някого, то може да вземете решение взаимоотношенията ви да се задълбочат. Венера в този момент се движи във вашия бранш на взаимоотношенията. Така или другояче естетика в любовта ще има.

Везни

Ако сте самотни има късмет да срещнете забавна персона, до момента в който се забавлявате, посещавате семинар или спортувате. Каквото и да е, обърнете внимание на заобикалящата ви среда. Вашият нов сантиментален сътрудник може да е напълно покрай вас.

Скорпион

Някои от вас евентуално се двоумят дали да дадат втори късмет на някогашната си половинка. Е, тази седмица ще получите и отговорите на въпроса по какъв начин би трябвало да постъпите. От друга страна, някои от представителите на зодията може да разискват тематиката за предстоящ правоприемник, да възнамеряват бебе. Като цяло, това ще са дни на значими решения. За необвързаните Скорпиони ще се появи нова обич на хоризонта. Обърнете внимание на това кого срещате, до момента в който вършиме нещо, което ви носи наслада.

Стрелец

Необвързаните Стрелци са стимулирани да намерят своята половинка. Представителите на противоположния пол ще бъдат привлечени от вас, от излъчването ви. Ако сте обвързани, споровете сред вас и половинката ви може да зачестят. Внимавайте по какъв начин употребявате думите си.

Козирог

Ако сте били в алтернатива по отношение на любовния си живот, то тази седмица ще ви бъде доста по-лесно да вземете решение по въпроса. Венера влиза във вашия информационен бранш във вторник. За тези от вас, които търсят нова обич, е добре да одобряват повече предложения за празненства и обществени събития.

Водолей

В неделя Марс ще влезе във вашия бранш на любовта, стимулирайки любовния и половия ви живот. С Марс в Близнаци е изцяло допустимо да преминете от това да нямате никого в живота си, към доста нови благоприятни условия за сантиментален сътрудник. За тези от вас, които се намират във връзка, е допустимо с обичания човек да инвестирате в нов дом.

Риби

Чувствата на комплициране ще правят отстъпка на нова вероятност с помощта на това, че Меркурий най-сетне се насочва непосредствено към вашия знак. Тъй като облаците се разсейват, ще забележите също, че стартирате да излъчвате обич и магнетизъм към другите с помощта на това, че Венера влиза във вашия знак във вторник. Ако търсите обич, това е седмица, в която може да я намерите.

 

struma.bg

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР